Αμβούργο - Στουτγκάρδη 1-3: Νίκη με ανατροπή και παραμονή στη Bundesliga

Νίκος Κικίδης
Στουτγκάρδη

bet365

Παραμονή στη Bundesliga για τη Στουτγκάρδη, η οποία με βασικό τον Μαυροπάνο επικράτησε με ανατροπή 3-1 κόντρα στο Αμβούργο και του έσβησε οριστικά τα όνειρα επιστροφής στην πρώτη κατηγορία.

Στη Bundesliga θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Στουτγκάρδη! Μετά τη νίκη με 3-0 στον πρώτο αγώνα που την έχρισε ως αδιαφιλονίκητο φαβορί στη «μάχη» παραμονής, η ομάδα του (βασικού) Μαυροπάνου έκανε το 2Χ2 κόντρα στο Αμβούργο με ανατροπή και σκορ 3-1 για να... ξορκίσει οριστικά τον εφιάλτη του υποβιβασμού.

Το ξεκίνημα του αγώνα βέβαια προκάλεσε αγωνία στους Σουηβούς και ενθουσιασμό στο γήπεδο, μιας και μόλις στο 6΄ο Κίτελ άνοιξε το σκορ για να χαρίσει ελπίδα στο Αμβούργο. Όσο όμως τα λεπτά κυλούσαν χωρίς γκολ, η Στουτγκάρδη κέρδιζε σε αυτοπεποίθηση και τελικά έκανε τη ζημιά με το καλησπέρα του β΄μέρους.

Στο 48΄ο Μίλοτ ισοφάρισε σε 1-1, με τον ίδιο παίκτη να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 64΄. Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σίλας για το τελικό αποτέλεσμα που σήμανε για ακόμα μια σεζόν ένα αίσθημα απογοήτευσης στις τάξεις του ιστορικού Αμβούργου, το οποίο θα βολοδέρνει και τη νέα σεζόν στη δεύτερη κατηγορία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα