Στουτγκάρδη - Αμβούργο 3-0: Άλμα παραμονής με σκόρερ Μαυροπάνο

Νίκος Κικίδης
Μαυροπάνος

bet365

Με τον Μαυροπάνο να ανοίγει το δρόμο της νίκης στα 44 δευτερόλεπτα, η Στουτγκάρδη επιβλήθηκε 3-0 του Αμβούργου κι έκανε άλμα παραμονής στη Bundesliga.

Με το ένα πόδι στη Bundesliga της νέας σεζόν βρίσκεται η Στουτγκάρδη! Στον πρώτο τελικό παραμονής άλλωστε απέναντι στο Αμβούργο, οι Σουηβοί επιβλήθηκαν με το κομβικό 3-0 με τον Ντίνο Μαυροπάνο μάλιστα να δίνει το σύνθημα της νίκης.

Μόλις στα 44'' της αναμέτρησης ο Έλληνας στόπερ νίκησε άπαντες στον αέρα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και βρήκε δίχτυα για να βάλει σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους. Και μπορεί ο Γκιρασί να σπατάλησε την ευκαιρία να γράψει το 2-0 από την άσπρη βούλα στο 26΄, όμως οι Σουηβοί κατάφεραν τελικά να σφραγίσουν τη νίκη με δυο γκολ στο β΄μέρος.

Αρχικά ο Βάγκνομαν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 51΄, με τον Γκιρασί τρία λεπτά αργότερα να παίρνει το αίμα του πίσω για το 3-0. Τα πράγματα μάλιστα έγιναν ακόμα χειρότερα για το Αμβούργο στο 69΄όταν έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Σουχόνεν, ο οποίος θα λείψει από τη ρεβάνς και από την απόπειρα των φιλοξενούμενων να επιστρέψουν από αυτό το βαρύ 3-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα