Μπάγερν Μονάχου, Τούχελ: «Ο Μανέ έχει την πλήρη υποστήριξή μου μετά το λάθος του με τον Σανέ»

Μπάγερν Μονάχου, Τούχελ: «Ο Μανέ έχει την πλήρη υποστήριξή μου μετά το λάθος του με τον Σανέ»

Σαντιό Μανε και Λιρόι Σανέ είχαν σοβαρό επεισόδιο

bet365

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, δήλωσε ότι ο Σάντιο Μανέ διατηρεί την «πλήρη υποστήριξή του» μετά από τη διαμάχη με τον συμπαίκτη του Λιρόι Σανέ, που οδήγησε στον προσωρινό αποκλεισμό του.

Ο Σαντιό Μανέ βρίσκεται προσωρινά εκτός ομάδας [για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Χόφενχαϊμ] για «ανάρμοστη συμπεριφορά» αφού χτύπησε τον συμπαίκτη του Λιρόι Σανέ μετά μετά την ήττα με 3-0 κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι στα μέσα της εβδομάδας. Ο προπονητής των Βαυαρών Τόμας Τούχελ είπε ότι δεν έχει δει το περιστατικό προσωπικά, αλλά δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Μανέ έχει ζητήσει συγγνώμη «από όλους τους εμπλεκόμενους».

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή, ο Τούχελ είπε για τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ: «Είμαι ο πρώτος του συνήγορος και ο πρώτος που θα τον υπερασπιστεί. Τον ξέρω τόσο καιρό. Έχει την πλήρη υποστήριξή μου. Τhn είχε πριν και τhn έχει ακόμα μετά από αυτό το λάθος που έχει κάνει. Όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν λάθος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα