Άιντραχτ - Μπόχουμ 1-1: «Χρυσός» βαθμός για την ομάδα των Σταφυλίδη - Λαμπρόπουλου

Μονομαχία του Κώστα Σταφυλίδη με τον Μάριο Γκέτσε

bet365

Η Μπόχουμ ήταν παραπάνω από αξιόμαχη κόντρα στην Άιντραχτ και έφυγε από την Φρανκφούρτη με έναν πολύ σημαντικό βαθμό (1-1). Βασικός, αναντικατάστατος και εξαιρετικός ο Κώστας Σταφυλίδης, πέρασε ως αλλαγή ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Το σερί... παραμονής της Μπόχουμ συνεχίζεται! Οι Μπλε μετά τις νίκες επί της Κολωνίας και της Λειψίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη με σκορ 1-1 και πήραν έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικός στην μάχη της παραμονής. Ο Κώστας Σταφυλίδης αγωνίστηκε «υπηρεσιακά» ως δεξί μπακ, ήταν βασικός, αναντικατάστατος και εξαιρετικός. Αγωνίστηκε στα τελευταία δέκα λεπτά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14'. Ο Αντβί - Αντζέι εκτέλεσε πλάγιο άουτ, ο Ορμπέτς πήρε την κεφαλιά, ο Λοσιλά έπιασε βολέ, έβγαλε με δυσκολία ο Τραπ αλλά ο Ασάνο πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 21' ο Ορμπέτς ανέτρεψε τον Κόλο Μουανί στην περιοχή, ο Γάλλος ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε με το 12ο γκολ του σε 25 εμφανίσεις στην Bundesliga.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός άνοιξε με την Άιντραχτ να ψάχνει το γκολ της ανατροπής και την Μπόχουμ να περιμένει τη στιγμή της για να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν... χιλιοστά μακριά από το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ, στο 71' αλλά ο Στόγκερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Βαθμολογία:

bundesliga table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα