Άιντραχτ - Ντόρτμουντ 1-2: «Απόδραση» από τη Φρανκφούρτη με... υπογραφή Μπέλινγκχαμ (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Άιντραχτ - Ντόρτμουντ 1-2: «Απόδραση» από τη Φρανκφούρτη με... υπογραφή Μπέλινγκχαμ (vids)

bet365

Σε ένα σκληρό ντέρμπι η Ντόρτμουντ νίκησε την κάτοχο του Europa League Άιντραχτ με 2-1 και έφυγε με το τρίποντο από τη Φρανκφούρτη. Σκόραρε και έκανε τη διαφορά για ακόμα ένα ματς ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Μεγάλη νίκη για τη Ντόρτμουντ! Λίγα 24ωρα μετά τη μαθηματική εξασφάλιση της πρόκρισης στους «16» του Champions League η Μπορούσια νίκησε με 2-1 την Άιντραχτ, μέσα στην Φρανκφούρτη, ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας της Bundesliga με 22 βαθμούς και προσπέρασε τους Αετούς (20 β.).

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20'. Ο Μάλεν έστρωσε τη μπάλα στον Μπραντ και ο Γερμανός μεσοεπιθετικός με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα ανάμεσα από τα πόδια του Τραπ. Oι γηπεδούχοι βρήκαν την απάντηση στο 26' με το δυνατό σουτ του Καμάντα εκτός περιοχής. Ο Μπέλινγκχαμ πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς στο 52' όταν μετά από ασίστ του 17χρονου Μουκόκο, «άδειασε» τον Τούτα και πλάσαρε εύστοχα. Ο 19χρονος Άγγλος μέσος έχει εννέα γκολ σε 19 εμφανίσεις με τα κιτρινόμαυρα την τρέχουσα σεζόν.

Άιντραχτ: Τραπ, Τούτα, Γιάκιτς, Εντικά, Εμπιμπέ, Καμάντα (84' Μπορέ), Ρόντε (72' Σο), Πελέγκρίνι, Λίντστρεμ (78' Αλάριο), Γκέτσε, Μουάνι

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Σούλε, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Αζάρ, Μπέλιγχαμ, Οζκάν, Αντεγέμι (69' Βολφ), Μπραντ (61' Τζαν), Μάλεν (61' Ρέινα), Μουκόκο (61' Μοντέστε)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα