Κριστιάνο Ρονάλντο: Τελευταία ευκαιρία καριέρας η Ντόρτμουντ

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: Τελευταία ευκαιρία καριέρας η Ντόρτμουντ

bet365

Ο αμερικανικός τηλεοπτικός σταθμός CBS Sports έριξε τη «βόμβα» και η BILD το επιβεβαίωσε. Η δευτεραθλήτρια Γερμανίας, Μπορούσια Ντόρτμουντ, είναι μια από τις τελευταίες επιλογές του Πορτογάλου σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζεται, όπως και η αναζήτηση μιας διεξόδου από το «Όλντ Τράφορντ» και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν θέλει να αγωνιστεί στους «κόκκινους διαβόλους» τη σεζόν 2022/23 και με την θερινή μεταγραφική περίοδο να εκπνέει εξετάζει όλες τις πιθανές επιλογές.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CBS και με την Bild να επιβεβαιώνει, ο Ζόρζε Μέντες φέρεται να πρόσφερε τον CR7 στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία τώρα κάνει τους υπολογισμούς της για να δει αν μπορούν να αντέξει οικονομικά μια τέτοια μεταγραφή, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του δανεισμού!

Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Ίντερ, Μίλαν έχουν όλες συνδεθεί με μια πιθανή μεταγραφή του διεθνή Πορτογάλου επιθετικού, μα έχουν όλες απορρίψει το ενδεχόμενο.

Το προαναφερόμενο γερμανικό μέσο σημειώνει ότι ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να γίνει μέλος της Ντόρτμουντ και να αγωνιστεί για το Champions League. Η πιθανή μετακίνηση του Ρονάλντο στη δευτεραθλήτρια Γερμανίας έχει προκαλέσει σάλο σε όλο τον κόσμο, καθώς οι μετοχές της ομάδας της Μπουντεσλίγκα έχουν εκτοξευθεί.

Οι Ισπανοί [Marca, Mundo Deportivo] αναφέρουν ότι αφότου το όνομα της γερμανικής πλευράς συνδέθηκε με τον Πορτογάλο σταρ της Ντόρτμουντ ανέβηκε η αξία της στο χρηματιστήριο, συγκεκριμένα σημειώνεται αύξηση 2,3% στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης μετά το ρεπορτάζ της Bild.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας έχει τις τελευταίες ώρες βρεθεί και στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Indepedent» ο σύλλογος των παιδικών του χρόνων, προσφέρθηκε να αποκτήσει τον 38χρονο σταρ με ελεύθερη μεταγραφή, αν η Γιουνάιτεντ συμφωνήσει να λύσει το συμβόλαιό του ένα χρόνο νωρίτερα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα