Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Σπόρτινγκ ψάχνει το «μπαμ» της επιστροφής του!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Σπόρτινγκ ψάχνει το «μπαμ» της επιστροφής του!

bet365

Οι «μεγάλοι» δεν φαίνεται να... ορέγονται τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δεδομένης της δυσαρέσκειας του Πορτογάλου άσου στο Μάντσεστερ, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να δοκιμάζει την τύχη της τις τελευταίες ώρες για να υπογράψει τον CR7!

Η πόρτα της εξόδου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε, αλλά οι προτάσεις από το κορυφαίο επίπεδο αγνοούνται για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να καταβάλει τη δική της προσπάθεια για να επαναφέρει στις τάξεις της το μεγαλύτερο «προϊόν» που εξήγαγε ποτέ από την προσοδοφόρο Ακαδημία της.

Όπως μεταφέρει ο έγκυρος Γάλλος ρεπόρτερ, Σαντί Αουνά, οι Λουζιτανοί κινούνται τις τελευταίες ώρες για το «μπαμ» της απόκτησης του CR7, ένα deal εξαιρετικά δύσκολο για τα δεδομένα του πορτογαλικού κλαμπ, αλλά άξιο προσπάθειας.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής των Λιονταριών και άλλοτε συμπαίκτης του Κριστιάνο στην εθνική Πορτογαλίας, Ούγκο Βιάνα, κινεί τα νήματα στο προσκήνιο προκειμένου να εκπληρώσει τη μεταγραφή, η οποία αν μη τι άλλο θα καλύψει τόσο τις απαιτήσεις του 38χρονου για παρουσία στο Champions League και δυνατότητα εγχώριων τίτλων, αλλά και την επιθυμία της μητέρας του, Ντολόρες για επαναπατρισμό του γιου της.

Ο Ρονάλντο άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Σπόρτινγκ υπό τις οδηγίες του Λάζλο Μπόλονι τη σεζόν 2002-03 και έναν χρόνο αργότερα πωλήθηκε αντί 19 εκατομμυρίων ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας καταγράψει συνολικά 31 συμμετοχές με απολογισμό πέντε γκολ και έξι ασίστ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα