Σεμπαστιάν Αλέ: Ο Σουάρες προσφέρθηκε στην Ντόρτμουντ ως αντικαταστάτης του Ιβοριανού

Newsroom
Σεμπαστιάν Αλέ: Ο Σουάρες προσφέρθηκε στην Ντόρτμουντ ως αντικαταστάτης του Ιβοριανού

bet365

Σε αναζήτηση ομάδας από όταν έφυγε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Λουίς Σουάρες, προσφθέρθηκε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, για αντισταθμίσει την απουσία του Σεμπαστιάν Αλέ.

Στα 35 του κι ελεύθερος, ο Λουίς Σουάρες, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο πολύπειρος Ουρουγουανός άσος, από όταν έφυγε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, εξετάζει προσεκτικά τις επιλογές του, λόγω και του προσεχούς Μουντιάλ, μεσούσης της σεζόν.

Σύμφωνα με το Sky Sports Germany, προσφέρθηκε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο γερμανικός σύλλογος θα μπορούσε να αναζητήσει ενίσχυση στην γραμμή κρούσης του, για να αντισταθμίσει την απουσία του Σεμπαστιάν Αλέ, ο οποίος διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις. Οι επικεφαλής των Βεστφαλών μελετούν μάλιστα αυτό το ενδεχόμενο. Έχουν πράγματι αρχίσει να αναζητούν ενισχύσεις για την επίθεση για να καλύψουν την απουσία του Ιβοριανού , ο οποίος -θυμίζουμε- εντάχθηκε στον σύλλογο τον Ιούλιο από τον Άγιαξ.

Ο σύλλογος έχει υποσχεθεί φυσικά να στηρίξει τον παίκτη του καθ' όλη τη διάρκεια της ανάρρωσής του αλλά χρειάζεται μια προσωρινή λύση για την γραμμή κρούσης κι ο άλλοτε άσος των Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ θα μπορούσε να υπηρετήσει αυτόν τον ρόλο.

Ο παίκτης ψάχνει μια τελευταία πρόκληση για να διατηρήσει τις πιθανότητές του να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη «σελέστε» τον επόμενο χειμώνα στο Κατάρ (από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου). Το όνομά του κυκλοφορεί εδώ και καιρό για ομάδες της λατινικής Αμερικής, και δη της Ρίβερ Πλέιτ αλλά τον αποκλεισμό του συλλόγου από το Copa Libertadores το σχέδιο αυτό ματαιώθηκε.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα