Αλέ: «Σοκ» στη Ντόρμουντ, εντοπίστηκε όγκος στους όρχεις του ποδοσφαιριστή!

Αλέ: «Σοκ» στη Ντόρμουντ, εντοπίστηκε όγκος στους όρχεις του ποδοσφαιριστή!

Newsroom
Αλέ: «Σοκ» στη Ντόρμουντ, εντοπίστηκε όγκος στους όρχεις του ποδοσφαιριστή!

bet365

Aνακοίνωση που σοκάρει εξέδωσε η Ντόρτμουντ, κάνοντας γνωστό πως το νέο μεταγραφικό της απόκτημα, Σεμπαστιάν Αλέ, διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις!

Τα χειρότερα δυνατά νέα γνωστοποίησε η Ντόρτμουντ τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (18/7), η οποία ανακοίνωσε πως το νέο μεταγραφικό της απόκτημα, Σεμπαστιάν Αλέ, διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις!

Όπως αναφέρεται στη σχετική κοινοποίηση, ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά τη σημερινή προπόνηση, με συνέπεια να προβεί σε ιατρικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ωστόσο εξέπληξαν άπαντες, αφού εντόπισαν όγκο στους όρχεις του πρώην επιθετικού του Άγιαξ που πήρε μεταγραφή πριν από μερικές εβδομάδες στη Ντόρτμουντ έναντι του ποσού των 31 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο σύλλογος παράλληλα ενημέρωσε πως ο Αλέ θα παραμείνει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση για τις επόμενες μέρες και θα λάβει την καλύτερη δυνατή θεραπεία για να ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια της υγείας του το συντομότερο δυνατό!

«Τα νέα ήρθαν σαν σοκ για τον Σεμπαστιάλ Αλέ, αλλά και για όλους μας. Ολόκληρη η οικογένεια της Ντόρτμουντ εύχεται στον Σεμπαστιάν πλήρη ανάρρωση το συντομότερο δυνατό για να τον αγκαλιάσουμε ξανά σύντομα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βεβαιωθούμε ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία» ανέφερε από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Σεμπάστιαν Κελ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα