Σαλιχάμιντζιτς για Λεβαντόφσκι: «Μπορεί ν' αλλάξει η κατάσταση, τον περιμένουμε στην προετοιμασία»!

Σαλιχάμιντζιτς για Λεβαντόφσκι: «Μπορεί ν' αλλάξει η κατάσταση, τον περιμένουμε στην προετοιμασία»!

bet365

Στην Μπάγερν αρνούνται να παραδώσουν τα «όπλα» και να δεχθούν πως ο Λεβαντόφσκι θέλει να φύγει, με τον Χασάν Σαλιχάμιντζιτς να δηλώνει πως οι Βαυαροί περιμένουν κανονικά τον Πολωνό στην προετοιμασία της ομάδας!

Η Μπαρτσελόνα το απόγευμα της Πέμπτης φαίνεται ότι έκανε την πιο «επιθετική» της κίνηση με την προσφορά που κατέθεσε για τον «Λέβα», ο οποίος, φέρεται σε κάθε του κουβέντα με τους ανθρώπους της Μπάγερν να ξεκαθαρίζει πως θέλει να παίξει στους «μπλαουγκράνα».

Βέβαια, εκπροσωπώντας τον σύλλογο, ο Χασάν Σαλιχάμιντζιτς λέει συνεχώς διαφορετικά πράγματα και αυτή τη φορά ανέφερε ότι άπαντες στην ομάδα περιμένουν τον ποδοσφαιριστή να δώσει κανονικά το «παρών» στην καλοκαιρινή προετοιμασία και να δουλέψει για τη νέα σεζόν!

«Φυσικά και μπορεί ν' αλλάξει η κατάσταση. Μέχρι και αυτή τη στιγμή ο Λεβαντόφσκι είναι 100% παίκτης της Μπάγερν και στις 12 του Ιούλη τον περιμένουμε κανονικά στην έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Είναι επαγγελματίας, δεν έχουμε καμία αμφιβολία. Η συνάντησή μας στην Μαγιόρκα και η κουβέντα που κάναμε κύλησε πολύ καλά. Κάθε πλευρά εξηγήθηκε...» είπε ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών στο Sky De.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα