Μπάγερν: Ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών πήγε στη Μαγιόρκα για να πείσει τον Λεβαντόφσκι κι έφαγε «άκυρο»

Μπάγερν: Ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών πήγε στη Μαγιόρκα για να πείσει τον Λεβαντόφσκι κι έφαγε «άκυρο»

Newsroom
Μπάγερν: Ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών πήγε στη Μαγιόρκα για να πείσει τον Λεβαντόφσκι κι έφαγε «άκυρο»

bet365

Ο Χασάν Σαλιχαμίτζιτς, αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, ταξίδεψε αυτοπροσώπως στην Ισπανία για να πείσει τον Πολωνό να παραμείνει στον σύλλογο, αλλά είναι ανένδοτος.

Στην Μπάγερν εξακολουθούν να προσπαθούν να πείσουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να παραμείνει στην ομάδα και να εκπληρώσει το συμβόλαιό του τουλάχιστον, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023, ημερομηνία κατά την οποία εκπνέει.

Μάλιστα οι άνθρωποι του κλαμπ επιμένουν να εμφανίζονται βέβαιοι για την συνέχιση της συνεργασίας παρότι ο παίκτης έχει καταστήσει κάτι παραπάνω από σαφές ότι δεν επιθυμεί την παραμονή του στους Βαυαρούς.

Τη Δευτέρα (20/6) ο Ούλι Χένες πρώην πρόεδρος του γερμανικού συλλόγου, ξεκαθάρισε ότι στον σχεδιασμό της ενδεκάδας αυτής τη σεζόν έχουν τον Πολωνό.

Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα ο Χασάν Σαλιχαμίτζιτς, ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, συναντήθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Λεβαντόφσκι για να προσπαθήσει να τον πείσει να συνεχίσει στον σύλλογο, ταξιδεύοντας στη Μαγιόρκα όπου ο Πολωνός απολαμβάνει τις διακοπές του.

Όπως αναφέρεται σήμερα (21/6) σε πληροφορίες του «Sky Sports Deutschland», ο Σαλιχάμιτζιτς ταξίδεψε την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι του επιθετικού στη Μαγιόρκα για να τον μεταπείσει. Μια συνάντηση που δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού ο Πολωνός επιθετικός είναι ακόμα αποφασισμένος να αλλάξει σκηνικό.

Ο Λεβαντόφσκι έχει ήδη δηλώσει πολλές φορές ότι είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στη συνεργασία του με την Μπάγερν. Και εν τω μεταξύ, η Μπάρτσα περιμένει ακόμα. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του Γερμανού δημοσιογράφου της «Bild», Φίλιπ Κέσλερ αποφάσισε να προσφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ στη Μπάγερν Μονάχου, πιστεύοντας πως είναι αρκετά για να πάρουν ολοκληρώσουν το deal.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα