Μπάγερν: Παραμένει αισιόδοξη για την παραμονή του Λεβαντόφσκι

Μπάγερν: Παραμένει αισιόδοξη για την παραμονή του Λεβαντόφσκι

Κώστας Τόπας
Μπάγερν: Παραμένει αισιόδοξη για την παραμονή του Λεβαντόφσκι

bet365

Στην Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως δεν ανησυχούν και ιδιαίτερα για το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, καθώς είναι σχεδόν βέβαιοι για την παραμονή του Πολωνού επιθετικού στο Μόναχο και τη νέα σεζόν.

Ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου, Ούλι Χόινες, απέκλεισε κάθε πιθανότητα να δει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να αποχωρεί αυτό το καλοκαίρι και να εντάσσεται σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από πλευράς Μπαρτσελόνα, οι Βαυαροί δεν ανησυχούν για την κατάσταση του 33χρονου στράικερ.

«Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα βρίσκεται στην Μπάγερν Μονάχου την επόμενη σεζόν. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί έχει συμβόλαιο. Πολύ απλά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χόινες στο γερμανικό ραδιόφωνο BR24.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο «Λέβα» έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και μέχρι τώρα η επίσημη θέση του συλλόγου είναι ότι ο έμπειρος στράικερ θα εκπληρώσει το συμβόλαιο και ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας τους.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα