Βαυαρία: Κλειστά γήπεδα μέχρι το νέο έτος

Βαυαρία: Κλειστά γήπεδα μέχρι το νέο έτος

Κώστας Ζάλιαρης
Βαυαρία: Κλειστά γήπεδα μέχρι το νέο έτος

bet365

Η πανδημία αναγκάζει τη Βαυαρία να οχυρωθεί και να κλείσει τελείως τα γήπεδα μέχρι και το τέλος του έτους, με την Μπάγερν ν' ανακοινώνει πως τα ραντεβού της με τους οπαδούς ανανεώνονται για το 2022...

Η πανδημία συνεχίζει να ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα και να σημειώνονται εξάρσεις που κρίνονται απόλυτα απειλητικές, όπως συμβαίνει αυτή την περίοδο με την Γερμανία, την Αυστρία και την Ολλανδία.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοινώθηκε πως η Βαυαρία θα κλείσει παντελώς τα γήπεδά της μέχρι και το τέλος του έτους, πράγμα που ανάγκασε την Μπάγερν ν' ανακοινώσει ότι τα ραντεβού της με τους οπαδούς ανανεώνονται για το 2022.

Τόσο το ματς με την Μπαρτσελόνα την ερχόμενη εβδομάδα για το Champions League, όσο και οι αναμετρήσεις με τις Μάιντς (5/12) και Βόλφσμπουργκ (17/12) θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών για το σύνολο του Νάγκελσμαν.

Η Bundesliga προσπαθεί να πάρει μέτρα και κάνει έκκληση για μάξιμουμ 5.000 οπαδούς στις εξέδρες όσο είναι εφικτό κι επιτρεπτό αυτό, ενώ, το ντέρμπι Ντόρτμουντ - Μπάγερν θα γίνει μπροστά σε 15.000 κόσμο.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα