Νίκη ανάσα για την Άιντραχτ!

Νίκη ανάσα για την Άιντραχτ!

Newsroom
Νίκη ανάσα για την Άιντραχτ!

bet365

Η Άιντραχτ με κεκτημένη ταχύτητα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, επικράτησε 2-1 της Γκρόιτερ Φιρτ εκτός έδρας και πήρε ανάσα!

Λίγα 24ωρα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, η Άιντραχτ πέτυχε σημαντική νίκη στην Bundesliga, επικρατώντας με 2-1 της ουραγού Γκρόιτερ Φιρτ. Σε ματς... θρίλερ, η ομάδα της Φρανκφούρτης πήρε το τρίποντο στην τελευταία φάση. Ετσι, βρέθηκε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν την 10η ήττα τους (έχουν μόλις μία ισοπαλία) και παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας. Στο 75' ο Ρόντε άνοιξε το σκορ, ωστόσο στο 90+2' ο Ιτεν έφερε το ματς στα ίσα. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και στο 90+4' ο Μπόρε διαμόρφωσε το 2-1.

Ματσάρα χωρίς νικητή στην Κολωνία
Σε ένα «γεμάτο» παιχνίδι στο «Ράιν Ένερτζι Στάντιον» η Κολωνία και η Ουνιόν Βερολίνου αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Η Κολωνία άνοιξε το σκορ στο 7' με τον Μοντεστέ, όμως οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση μέσα στο πρώτο μέρος. Δύο λεπτά μετά το γκολ της Κολωνίας, στο 9', ο Ρίερσον ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 45+1' ο Πρόμελ έκανε την ολική ανατροπή. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και εν τέλει κατάφεραν να μη χάσουν, καθώς ο Μοντεστέ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 86', διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα