Μπάγερν: Παραμονεύει για την απόκτηση του Χάαλαντ

Κώστας Τόπας
Μπάγερν: Παραμονεύει για την απόκτηση του Χάαλαντ

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου έχει στην λίστα της τον Έρλινγκ Χάαλαντ και περιμένει ένα σημάδι του προκειμένου να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Το μέλλον του Νορβηγού επιθετικού στη Ντόρτμουντ, είναι αβέβαιο. Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση σκοπεύει να προσφέρει σχεδόν διπλάσιο μισθό στον 21χρονο επιθετικό προκειμένου να τον κρατήσει τουλάχιστον για ακόμη μια σεζόν στη Γερμανία, ο παίκτης φέρεται να εξετάζει άλλες επιλογές για το μέλλον του, μιας και επιθυμία του είναι να δοκιμάσει τις δυνατότητες σε άλλο πρωτάθλημα.

Ηδη ενδιαφέρον έχει δείξει τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Μάντσεστερ Σίτι. Στο παιχνίδι απόκτηση του Χάαλαντ όμως έχουν μπει δυναμικά οι Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπάγερν. Οι Παριζιάνοι μάλιστα, σκοπεύουν να κάνουν την κίνησή τους, σε περίπτωση που ο Κιλιάν Μπαπέ αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Από την άλλη όμως, όπως αναφέρει η «BILD», η Μπάγερν παραμονεύει και παρακολουθεί την υπόθεση του νεαρού αστέρα. Το εν λόγω δημοσίευμα, υπογραμμίζει ότι οι Βαυαροί περιμένουν ένα ξεκάθαρο σημάδι από τον επιθετικό της Ντόρτμουντ, προκειμένου να προχωρήσουν τις διαδικασίες. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το προσεχές καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα