Κορονοϊός: Εμβολιασμένο το 94% των παικτών του πρωταθλήματος

Κώστας Ζάλιαρης
Κορονοϊός: Εμβολιασμένο το 94% των παικτών του πρωταθλήματος

bet365

Η Bundesliga κάνει συνεχώς βήματα προς τα εμπρός σε ό,τι αφορά τον κορονοϊό και έγινε το πρωτάθλημα με το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμένων ποδοσφαιριστών φτάνοντας στο 94%!

Όπως έγινε γνωστό, το γερμανικό πρωτάθλημα γίνεται πρωτοπόρο και στο σημαντικότατο ζήτημα του εμβολιασμού κατά του Covid-19.

Η Bundesliga μπορεί να υπερηφανεύεται πλέον για το γεγονός πως το 94% των παικτών έχει εμβολιαστεί για τον κορονοϊό, τη στιγμή που στα υπόλοιπα μεγάλα πρωταθλήματα οι αμφιβολίες κυριαρχούν και οι ποδοσφαιριστές δεν πείθονται.

Στην Premier League υπάρχει μείζον ζήτημα, αφού είναι ελάχιστες οι ομάδες που έχουν πλειοψηφία στους εμβολιασμένους, με τον Μέισον Μάουντ της Τσέλσι και της εθνικής Αγγλίας ν' αποκαλύπτει πως από τη στιγμή που χρειάστηκε να μπει σε καραντίνα το καλοκαίρι λόγω στενής επαφής κι έχασε ματς στο Euro, άλλαξε γνώμη.

«Όταν νόσησα και αναγκάστικα ν' απουσιάσω από παιχνίδια τέτοιου επιπέδου ήταν άσχημο και επέλεξα να κάνω και τις δύο δόσεις του εμβολιού με την ελπίδα να μην ξαναπεράσω κάτι αντίστοιχο στο μέλλον» είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα