Βέρντερ Βρέμης: Παραμένει στο παιχνίδι για Γιακουμάκη

Κώστας Τόπας
Βέρντερ Βρέμης: Παραμένει στο παιχνίδι για Γιακουμάκη

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Βέρντερ Βρέμης, Φρανκ Μπάουμαν τόνισε πως μπορεί η ομάδα του να έχει περιορισμένο μπάτζετ για μεταγραφές, ωστόσο δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες της για τον Γιώργο Γιακουμάκη

Η Βέρντερ Βρέμης είχε ανοίξει μαζί με την Σέλτικ, τις διαπραγματεύσεις με τη Φένλο για την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη. Μάλιστα, ο 26χρονος Έλληνας επιθετικός βρέθηκε με τον αθλητικό διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Φρανκ Μπάουμαν, και την οικογένειά του στο στάδιο «Βέζερ» και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Ωστόσο, ο Γιακουμάκης όπως όλα δείχνουν φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σέλτικ και όχι στην Βέρντερ Βρέμης, με τα σκωτσέζικα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και πλέον είναι θέμα χρόνου για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Μία μεταγραφή η οποία αν ολοκληρωθεί η ΑΕΚ θα βγει κερδισμένη, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» είχαν συμφωνήσει για ένα ποσοστό μεταπώλησης στη συμφωνία με την ολλανδική, Φένλο.

Ο αθλητικός διευθυντής της Βέρντερ Βρέμης, Φρανκ Μπάουμαν από την πλευρά του επιβεβαίωσε πως η ομάδα του μπορεί να έχει περιορισμένο μπάτζετ για μεταγραφές, ωστόσο δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες της για τον Γιώργο Γιακουμάκη

«Οι οικονομικοί μας πόροι είναι περιορισμένοι και είναι σημαντικό να τους χρησιμοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να αποδεχτούμε ότι άλλοι σύλλογοι μπορούν να υπερτερούν σε αυτό το κομμάτι. Αλλά είναι καλό να αναφέρουμε ότι δεν είμαστε πλέον αναγκασμένοι να πουλάμε παίκτες και πως έχουμε το περιθώριο να κινηθούμε στην αγορά για αρκετές μεταγραφές.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι δεν είμαστε τόσο αφελείς ώστε να επιμείνουμε μόνο σε ένα όνομα. Στη λίστα μας έχουμε κι άλλους στόχους. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Γεώργιος απόλαυσε πολύ την περιοδεία του στο σύλλογό μας. Του άρεσε πολύ η Βρέμη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα