Υπέγραψε ο Σκουρλέτης για την Αγιά Σοφιά!

Υπέγραψε ο Σκουρλέτης για την Αγιά Σοφιά!

Θοδωρής Βασίλης
Υπέγραψε ο Σκουρλέτης για την Αγιά Σοφιά!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Υπουργός ΠΑΠΕΝ, Πάνος Σκουρλέτης, έβαλε την υπογραφή του στην ΜΠΕ για το θέμα του γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια, και πλέον απομένει η οικοδομική άδεια ανέγερσης.

Ήταν θέμα ημερών η ολοκλήρωση του φακέλου της ΑΕΚ για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και αυτό που απέμενε ήταν η υπογραφή του Υπουργού, Πάνου Σκουρλέτη.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει στο gazzetta.gr ότι θα υπέγραφε μέσα στην εβδομάδα για το θέμα του γηπέδου και κάτι τέτοιο έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (31/3).

Πλέον, μετά και την υπογραφή του Πάνου Σκουρλέτη, η ΑΕΚ μπορεί να προχωρήσει στην έκδοση της οικονομικής άδειας μια διαδικασία που θα διαρκέσει τουλάχιστον 30 ημέρες. Καταλαβαίνει κανείς ότι το όνειρο των απανταχού φίλων της Ένωσης παίρνει σάρκα και οστά, αφού άμεσα θα κατατεθεί ο φάκελος στη Δ.Ο.Κ.Κ. (Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών) για την έκδοση άδειας ανέγερσης και να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα