«Θα υπογράψω μέσα στην εβδομάδα για την Αγιά Σοφιά!»

«Θα υπογράψω μέσα στην εβδομάδα για την Αγιά Σοφιά!»

Γιώργος Τσακίρης
«Θα υπογράψω μέσα στην εβδομάδα για την Αγιά Σοφιά!»

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr τι είπε ο Υπουργος ΥΠΑΠΕΝ στο περιθώριο της συζήτησης της Βουλής για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και τι αποκάλυψε...

Μέχρι χθες στην Βουλή είχε ολόκληρο θέμα συζήτησης για την δικαιοσύνη ωστόσο προέκυψε και η είδηση που αφορούσε την ΑΕΚ και το θέμα του γηπέδου της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο Υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης, ενημέρωσε πολιτικό συντάκτη κιτρινόμαυρων αισθημάτων σχετικά με το τι απομένει για να μπει η δική του υπογραφή και να απομένει η οικοδομική άδεια ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Στο περιθώριο της ανάπαυλας της χθεσινής συζήτησης ο πολιτικός συντάκτης ρώτησε τον Υπουργό: «Τι θα γίνει θα υπογράψουμε για να γίνει επιτέλους;» για να του απαντήσει αστειευόμενος: «Τι γα τον Παναθηναϊκό με ρωτάς;», για να εξηγήσει στη συνέχεια: «Είναι λανθασμένο αυτό που έχει γραφτεί ότι έχουν υπογράψει όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες και απομένει η δική μου. Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε δύο υπογραφές από κάποιες συγκεκριμένες υπηρεσίες και έπειτα θα κάνω κι εγώ αυτό που πρέπει. Επί της ουσίας μέσα στην εβδομάδα αυτή εκτιμώ ότι θα έχω υπογράψει».

Είναι μια είδηση που έβγαλε ο Σκουρλέτης η οποία σημαίνει ότι με την ολοκλήρωση της υπογραφής προχωράει η ΑΕΚ για την έκδοση της οικονομικής άδειας μια διαδικασία που θα διαρκέσει τουλάχιστον 30 ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα