Άουγκσμπουργκ - Στουτγκάρδη 2-1
Πολύ ωραίο ματς στη Βαυαρία, όπου η Άουγκσμπουργκ υποδέχθηκε τη Στουτγκάρδη. Ο ρυθμός ήταν καλός, το ματς ισορροπημένο, οι ευκαιρίες πολλές και στο τέλος με γκολ του Μπομπαντίγια οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη με 2-1, για να ανέβουν στην 5η θέση, να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη και να αφήσουν τους Σουηβούς, που τα έδωσαν όλα, στη ζώνη του υποβιβασμού.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που έφτασαν στο γκολ μόλις στο 7’. Ο Ούλραϊχ βγήκε από την περιοχή του για να διώξει με το κεφάλι μετά από βολέ του Χιτς για τον Μπομπαντίγια, όμως η μπάλα έφτασε στον Έσβαϊν και στη συνέχεια στον Βέρνερ, που με πολύ ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0! Το γκολ δεν πτόησε τους παίκτες του Στέφενς, που ήταν πολύ επιθετικοί και μετά την ευκαιρία του Κόστιτς (21’) έφτασαν στη ισοφάριση στο 22’. Πολύ ωραία αντεπίθεση, που ξεκίνησε από τον Μαξίμ, ο οποίος άφησε στον Κόστιτς και εκείνος έδωσε ασίστ πάρε-βάλε στον Γκίντσεκ, που δεν αστόχησε για το 1-1! Μέχρι το ημίχρονο, μάλιστα, οι καλύτερες ευκαιρίες χάθηκαν για τους φιλοξενούμενους με τους Νίντερμαϊερ (30’), Γκίντσεκ (39’) και Ντιέ (43’).
Η εικόνα δεν άλλαξε με το ξεκίνημα της επανάληψης. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επικίνδυνοι και απείλησαν με τους Γκίντσεκ (46’), Γκέντνερ (47’) και Κόστιτς (47’). Στη συνέχεια οι παίκτες του Βάιντσιρλ κατάφεραν να ρίξουν τον ρυθμό, ακολούθησαν δυνατές μονομαχίες και το ματς πήρε ξανά ρυθμό μετά το 65’. Τελικά, το γκολ ήρθε για την Άουγκσμπουργκ στο 73’, όταν μετά από γύρισμα του Μπάιερ και ασίστ του Βέρνερ, ο Μπομπαντίγι ανενόχλητος στην περιοχή έκανε το 2-1! Οι Σουηβοί έψαξαν το γκολ μέχρι το τέλος, όμως έχασαν μόνο κάποιες μικροευκαιρίες, για να φτάσουν οι Βαυαροί στη νίκη.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής
Παρασκευή (17/04)
Άιντραχτ-Γκλάντμπαχ 0-0
Σάββατο (18/04)
Ντόρτμουντ-Πάντερμπορν 3-0
(48' Μχιταριάν, 55' Ομπαμεγιάνγκ, 80' Καγκάβα)
Λεβερκούζεν-Αννόβερο 4-0
(20' Τοπράκ, 40' Μπραντ, 49' Παπαδόπουλος, 70' Κίσλινγκ)
Χόφενχαϊμ-Μπάγερν 0-2
(38' Ρόντε, 90+3' Μπεκ αυτ.)
Χέρτα-Κολωνία 0-0
Φράιμπουργκ-Μάιντς 2-3
(81' Μεχμέντι, 90+1' Σμιντ - 39', 45+1' Οκαζάκι, 84' Μάλι)
Άουγκσμπουργκ-Στουτγκάρδη 2-1
(7' Βέρνερ, 73΄Μπομπαντίγια - 22' Γκίντσεκ)
Κυριακή (19/04)
Βέρντερ-Αμβούργο (16:30)
Βόλφσμπουργκ-Σάλκε (18:30)
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
