Χαμός στην Λεωφόρο! (pics+vid)

Gazzetta team
Χαμός στην Λεωφόρο! (pics+vid)

bet365

Η κατάσταση ξέφυγε! Ένταση υπήρξε κατά την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, καθώς οπαδοί του Παναθηναϊκού του πέταξαν δεκάδες φωτοβολίδες, ενώ μια κίνηση του Περέιρα «έβαλε» φωτιά στο γήπεδο!

Λίγο μετά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού, στο γήπεδο της Λεωφόρου, ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου. Αμέσως έγινε αντιληπτός από τους φίλους του «τριφυλλιού» και δεκάδες φωτοβολίδες εκτοξεύονται προς το μέρος του! Οι άνδρες ασφαλείας του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός τον οδηγούν στα αποδυτήρια! Λίγη ώρα αργότερα κι ενώ η αποστολή των Πειραιωτών έκαναν βόλτα στον αγωνιστικό χώρο, επίσης οι φωτοβολίες έπεφταν βροχή...

Τότε εντελώς χωρίς καμιά λογική ο Περέιρα βρέθηκε μπροστά στο πέταλο της «13» κι έκανε κινήσεις με τα χέρια του στο στυλ «ελάτε, ελάτε»! Η «φωτιά» άναψε. Το... κάγκελο έσπασε, οπαδοί του Παναθηναϊκού μπούκαραν στο γήπεδο και πήραν στο κυνηγητό τον τεχνικό του Ολυμπιακού μαζί με όλα τα μέλη της αποστολής που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο, μεταξύ των οποίων ο Αντώνης Νικοπολίδης και κάποιοι παίκτες!

Οι σεκιούριτι τους φυγάδευσαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν προκειμένου να τους γλιτώσουν! Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών, ενώ υπήρξαν συγκρούσεις οπαδών με τα ΜΑΤ! Μετά από λίγο, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο παίκτες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα