Η κίνηση Περέιρα πριν τα ντέρμπι

Gazzetta team
Η κίνηση Περέιρα πριν τα ντέρμπι

bet365

Ο Βίτορ Περέιρα σε όλα τα ντέρμπι συνηθίζει να πηγαίνει να τσεκάρει την περιοχή του αντιπάλου. Ήταν κάτι που έκανε στην Τούμπα και επανέλαβε και στην Λεωφόρο, πριν ξεκινήσει ο πανικός!

Η κίνηση του Περέιρα να βρεθεί κοντά στους οργανωμένους του Παναθηναϊκού και στην συνέχεια να ξεκινήσει διάλογος και ακολούθως ένταση δημιούργησε ακόμα περισσότερα προβλήματα πριν το ντέρμπι. Όπως έγινε γνωστό πάντως από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ο Πορτογάλος τεχνικός συνηθίζει πριν από μεγάλα ματς να πηγαίνει στην περιοχή του αντιπάλου και να την... τσεκάρει. Το έχει σαν... ιεροτελεστία στα μεγάλα ματς!

Το ίδιο έκανε ακουμπώντας τα δίχτυα στην Τούμπα μπροστά στην Θύρα 4. Μόνο που αυτή τη φορά, τα πράγματα ξέφυγαν. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας οπαδός των γηπεδούχων άρχισε να του απευθύνει τον λόγο σε έντονο ύφος με τον προπονητή των πρωταθλητών να απαντάει και να τον... προτρέπει να πάει πιο κοντά του. Αυτό που προκύπτει πάντως από μεριάς του Ολυμπιακού είναι πως ο Περέιρα δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα