Απάντηση σε Βερδού!

Απάντηση σε Βερδού!

Απάντηση σε Βερδού!

bet365

Η Εσπανιόλ απαντά τις επόμενες ώρες στον Βερδού και οι Καταλανοί επιμένουν... ερυθρόλευκα, παρά το ενδιαφέρον Σεβίλλης, Μπέτις και Βιγιαρεάλ.

Άμεσες εξελίξεις για Βερδού, προβάδισμα ο Ολυμπιακός

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για το θέμα του Γιοάν Βερδού, αφού καταλανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο πως όλα θα ξακαθαρίσουν τις επόμενες ώρες, με τον Ολυμπιακό να έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεσή του. Ο πρόεδρος της ομάδας επισήμανε πως το θέμα με τον 31χρονο μέσο είναι πολύ δύσκολο, αλλά μέχρι και την Δευτέρα θα επιδιώξει να κάνει την τελική του πρόταση. Θυμίζουμε, πως ο Βερδού είχε στείλει μήνυμα στην διοίκηση για άμεση απάντηση, αλλιώς από Τρίτη θα κοιτάξει για το μέλλον του. Οι Καταλανοί προσθέτουν πως μπορεί η Βιγιαρεάλ να μπήκε στο... κόλπο (σ.σ. υπάρχουν επίσης η Μπέτις και η Σεβίλλη και όχι μόνο), αλλά οι ερυθρόλευκοι είναι αυτοί που έχουν κάνει την καλύτερη πρόταση...

«Ρίχνει τις απαιτήσεις και αποφασίζει»

Ρεπορτάζ από την Ισπανία που είχαν προκύψει νωρίτερα τόνιζαν πως ο Γιοάν Βερδού είναι έτοιμος να ρίξει και άλλο τις απαιτήσεις του για ένα ενδεχομένως τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του και ό,τι σκέφτεται πια πολύ σοβαρά την πιθανότητα να βγει εκτός της χώρας. Μετέδιδαν πως ο έμπειρος παίκτης της Εσπανιόλ έχει την διάθεση να αξιώσει ακόμα πιο λίγα χρήματα για να κλείσει σε σύλλογο. Την ίδια ώρα διαρρέοταν εκ νέου πως ο Βερδού θα πάρει την τελική του απόφαση είτε την Δευτέρα είτε το αργότερο μέχρι το τέλος της προσεχούς εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα