Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα»!

Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα»!

Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα»!

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι πια αρκετά κοντά στο να κλείσει και τον Γιοάν Βερδού αλλά και τον Μιγκέλ Τόρες, όπως προκύπτει από την τελευταία πληροφόρηση από την Ισπανία.

Όλα δείχνουν πως έρχεται ερυθρόλευκη... αντεπίθεση στα σκαριά για τις μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία των ανοιχτών του μετώπων με τους Γιοάν Βερδού και Μιγκέλ Τόρες με τις πηγές από Ισπανία να κάνουν λόγο για επικείμενα deal.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές είναι πια αρκετά κοντά στο να κλείσουν και τον μπακ της Χετάφε και τον χαφ της Εσπανιόλ. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που εξαρχής ήθελε ο Μίτσελ για τους ερυθρόλευκους της νέας χρονιάς.

Από την στιγμή που θα πάνε όλα κατ' ευχήν δεν θα αργήσουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας έτσι και αλλιώς κάνουν πολύ μεγάλες προσπάθειες και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Εξάλλου, όπως σας είχαμε γράψει από πριν, οι Πειραιώτες έχουν ήδη γίνει το φαβορί για τον Βερδού, σύμφωνα με πηγές και ρεπορτάζ από την Ισπανία. Ο παίκτης αυτός επρόκειτο να πάρει την τελική του απόφαση την Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα