Τέλος ο Μπέντο από Ολυμπιακό, τα ηνία ο Βούζας!

Τέλος ο Μπέντο από Ολυμπιακό, τα ηνία ο Βούζας!

Τέλος ο Μπέντο από Ολυμπιακό, τα ηνία ο Βούζας!

bet365

Ανακοινώθηκε και τυπικά το τέλος του Μπέντο από τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να έχουν τον Βασίλη Βούζα στον πάγκο, στο ματς της Πέμπτης με τη Μπεσίκτας.

Από το βράδυ της Κυριακής, λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, το Gazzetta,gr ανέφερε πως ο Πάουλο Μπέντο τελείωσε από τον Ολυμπιακό, πληρώνοντας την ήττα στην Τούμπα, αλλά και τις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά και οι οποίες δεν άρεσαν καθόλου στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Δηλώσεις που στην ουσία έκαναν λόγο για την μη ενίσχυση στην μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου.

Ετσι από χθες ξεκίνησε η συζήτηση για την αντικατάσταση του στον Ολυμπιακό, αλλά και η αναζήτηση του διαδόχου του. Του 4ου προπονητή από την αρχή της σεζόν μετά τις αποχωρήσεις των Σίλβα, Βίκτορ και πλέον Μπέντο. Επειδή τα περιθώρια είναι στενά και υπάρχουν άμεσες υποχρεώσεις για τον πρωταθλητή Ελλάδος, αποφασίστηκε ο αντικαταστάτης του Πορτογάλου να είναι μέσα από την ομάδα, ώστε να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και να μην χαθεί άλλος χρόνος ενόψει του ματς της Πέμπτης με τη Μπεσίκτας.

Επεσαν πολλά ονόματα στο τραπέζι, αλλά η... μπίλια κάθισε στον προπονητή της Κ-20 Βασίλη Βούζα. Τον άνθρωπο που σε μεγάλο βαθμό πιστώνεται την καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και τους νεαρούς παίκτες που φέτος πρωταγωνιστούν στην πρώτη ομάδα.

Ο Βούζας (που στο παρελθόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Ολυμπιακού) στην προσπάθεια του να αλλάξει το κλίμα και τα δεδομένα στον σύλλογο, θα είναι πλαισιωμένος από τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, καθώς και τους Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη που δραστηριοποιούνται και πάλι. Την υψηλή εποπτεία θα έχει ο Μοντέστο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Πανιώνιος - ΑΕΚ.

H ανακοίνωση του Ολυμπιακού σχετικά με τους Πάουλο Μπέντο και Βασίλη Βούζα έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Πάουλο Μπέντο.

Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο προπονητής της Ακαδημίας μας και της ομάδας Κ20, Βασίλης Βούζας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη.

ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΒΟΥΖΑ

Ο Βασίλης Βούζας γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1966. Φόρεσε μεταξύ άλλων την φανέλα του Ολυμπιακού και στην καριέρα του αγωνιζόταν ως αμυντικός. Έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς με τον οποίο υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Στην ομάδα του Πειραιά παρέμεινε μέχρι το 1992 έχοντας καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας του 1987, ένα Κύπελλο Ελλάδος το 1992 και ένα Σούπερ Καπ το 1987.
Νωρίτερα, ο Βούζας είχε δοθεί ως δανεικός για ένα χρόνο στην Προοδευτική (1987-1988) και για δύο χρόνια στη Δόξα Δράμας (1988-1990), με την οποία πραγματοποίησε 55 εμφανίσεις στο εγχώριο πρωτάθλημα ενώ κατάφερε να πετύχει και τρία γκολ. Το 1992 μετεγγράφη στον Ιωνικό Νίκαιας, στον οποίο παρέμεινε για περίπου ένα χρόνο πραγματοποιώντας συνολικά 24 εμφανίσεις. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Προοδευτική, στην οποία παρέμεινε μέχρι το 1995, ενώ στην συνέχεια μεταπήδησε στην Έδεσσα για λογαριασμό του τοπικού Εδεσσαϊκού, στον οποίο μάλιστα παρέμεινε για δύο χρόνια. Το 1997 πήρε μεταγραφή στον Εθνικό Πειραιώς, ο οποίος έμελλε να αποτελέσει και τον τελευταίο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας, καθώς το 1999 αποφάσισε σε ηλικία 33 ετών να τερματίσει την καριέρα του.
Μετά το τέλος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής, ο Βούζας αποφάσισε να συνεχίσει να ασχολείται με το άθλημα, αλλά από ένα άλλο πόστο και συγκεκριμένα αυτό του προπονητή. Πρώτος σύλλογος στον οποίο ανέλαβε προπονητής ήταν το Χαϊδάρι, όπου παρέμεινε για τρία χρόνια. Το 2009 ανέλαβε προπονητή στον Ατρόμητο Αθηνών, στον οποίο παρέμεινε για περίπου ένα χρόνο. Το 2010 πέρασε από τους πάγκους του Ιωνικού Νίκαιας, του Αιγάλεω και του Λεβαδειακού. Στην ομάδα της Βοιωτίας παρέμεινε μέχρι το 2011. Στην συνέχεια ανέλαβε προπονητής της Παναχαϊκής, του Ηρακλή Ψαχνών και του Πανηλειακού. Από το 2014, ο Βασίλης Βούζας ήταν προπονητής στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, όπου παρέμενε μέχρι και σήμερα, όποτε και ανέλαβε την πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα