Πάλι στο στόχαστρο ο Μπέντο και προσπάθεια για ηρεμία...

Πάλι στο στόχαστρο ο Μπέντο και προσπάθεια για ηρεμία...

bet365

Πολλά και πάλι τα... πυρά προς τον κόουτς Μπέντο στο... τρίτο ημίχρονο του αγώνα της Τούμπας, που παραμένει σε καθεστώς πλήρους ανασφάλειας. Τον... επιβάρυναν οι δηλώσεις του. Προσπάθεια για ανασύνταξη και ηρεμία στον Ολυμπιακό.

Παιχνίδι με παιχνίδι πηγαίνει φέτος η κατάσταση με τον Πάουλο Μπέντο στον Ολυμπιακό.

Μετά την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας ο Πορτογάλος επιχείρησε να δικαιολογήσει ορισμένα πράγματα ως προς την εικόνα του συλλόγου, όμως η ουσία είναι ότι παραμένει για τα καλά στο στόχαστρο του κόσμου ενώ δεδομένα οι Πειραιώτες δεν αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα. Για τον έμπειρο κόουτς τα... ζόρια καλά κρατούν στο Λιμάνι και ενώ οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου μετά το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και ενώ είχε προηγηθεί στήριξη Μαρινάκη δεν θα μπορούσαν να ηχήσουν τόσο καλά. Για την ακρίβεια επιβάρυναν την θέση του για τα καλά. Κατά τα άλλα στον Ολυμπιακό ήδη γίνεται νέα προσπάθεια για ηρεμία και ανασύνταξη ενόψει Μπεσίκτας. Ετσι και αλλιώς πάντως είναι ήδη γνωστές οι πληροφορίες για Μοντανιέ και ότι είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει και του χρόνου ο Μπέντο ασχέτως το τι θα προκύψει στην συνέχεια. Μπορεί οι σχετικές εξελίξεις να δρομολογηθούν πιο νωρίς. Πολύ νωρίς, δηλαδή άμεσα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα