Ο «Στράμα», η επιβεβαίωση και το quiz

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Ο «Στράμα», η επιβεβαίωση και το quiz

bet365

Ο Inspector Gazzet φτιάχνει το γιακά του με πονηρό χαμόγελο και σας βάζει quiz το οποίο θα έχει απαντηθεί μέχρι την Δευτέρα...

Ξύπνησα κεφάτος το Σάββατο. Ολη την Παρασκευή δούλευα πάνω σ' ένα μεγάλο deal το οποίο εάν κλείσει τον Γενάρη θα γίνει πάταγος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η μίζα που θα πάρω είναι μεγάλη οπότε cross your fingers και για μένα για να συνεχίζω να σας γεμίζω πληροφορία.

Στα δικά μας τώρα. Την Πέμπτη κι ενώ βρισκόμουν στην Ολλανδία για κάτι προσωπικές δουλειές τα Gazzettόπαιδα με τρέλαναν στα τηλέφωνα και στα μηνύματα. Μου έλεγαν ότι πρέπει να διαβάσω τα όσα είπε ο Αντρέα Στραματσόνι στην συνέντευξη Τύπου. Παρά το γεγονός ότι ήμουν σε γεύμα (ήταν και ο Ντένις Μπέργκαμπ ο οποίος με παρακαλάει να του βρω κανά κελεπούρι για τον Αγιαξ) έριξα μια ματιά. Οχι ότι μου έκανε έκπληξη ότι μ' επιβεβαίωσε για τα όσα έγραψα την Τετάρτη.

Αλλωστε η πηγή ήταν από... μέσα. Τι είχα γράψει την Τετάρτη; «Το προπονητικό τιμ γκρινιάζει για τις εγκαταστάσεις στο Κορωπί. Αυτός που μου το μετέφερε ήταν απόλυτος. “Οι Ιταλοί θέλουν για την πρώτη ομάδα δύο γήπεδα. Τώρα στο άλλο με χορτάρι γίνονται εργασίες. Οπότε έχουν ένα και αυτό με πλαστικό χλοοτάπητα”»

Τι είπε ο «Στράμα» την Πέμπτη; «Ενα πρόβλημα είναι ο νέος χλοοτάπητας στο βοηθητικό. Είναι κάτι μη αναμενόμενο. Το συζητάμε και ψάχνουμε την λύση για να μην επαναληφθούν τα προβλήματα». Δεν μ' επιβεβαίωσε όμως μόνο ο Ιταλός. Κοιτώντας σήμερα στο gazzetta.gr είδα την ενημέρωση του Παναθηναϊκού για την επιστροφή στην Παιανία.

Που το διαβάσετε πρώτοι; Ρητορητική η ερώτηση. «Ομως το αυτάκι μου άκουσε πως ο «Καπετάνιος» θα συμφωνήσει (κάποιος μου είπε ότι έχει συμφωνήσει ήδη) με τον Γιάννη Αλαφούζο ώστε να μετακομίσει όλη η ομάδα στην Παιανία». Τα γραπτά μένουν μου έμαθαν από μικρό παιδί. Τετάρτη το έγραψα, Σάββατο μετακόμισε η ομάδα. Τι άλλο να κάνω για εσάς; Κι όμως Gazzettόπαιδα. Στις μεταγραφές όρεξη να έχετε να γεμίσετε τον εγκέφαλό σας με παρασκήνιο. Είστε ψαγμένοι αναγνώστες και γι' αυτό σας πάω. Και γιατί έχετε διαλέξει το καλύτερο site για να ενημερώνεστε. Η δημοσιογραφική ομάδα του gazzetta.gr είναι ισχυρότατη όπως τους έκοψα και όπως τους διαβάζω.


ΔΕΥΤΕΡΟ QUIZ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ
Στο πρώτο quiz τα πήγατε αρκετά καλά. Οι περισσότεροι στα σχόλια το είχατε το θέμα. Στο twitter αντίθετα δεν το έχετε ακόμα. Δεν πειράζει. Η παρέα εκεί μεγαλώνει κι εγώ θα πυροβολώ πιο συχνά.

Δεύτερο quizάκι μέσα σε λίγες μέρες. Αφορά προπονητή που Δευτέρα (άντε Τρίτη) θ' αντικατασταθεί. Για ομάδα Σούπερ Λίγκας μιλάμε τώρα. Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με τις μικρότερες κατηγορίες για να τα βγάλω στην φόρα. Σας έχω και τον αντικαταστάτη. Για την ακρίβεια τους δύο υποψήφιους. Ονόματα δεν θα σας πω. Απλά θα σας ενημερώσω ότι ο ένας είναι υποψήφιος γιατί κάνει διακοπές μαζί με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας στην Μύκονο! Αυτός είναι προγραμματισμός Gazzettόπαιδα. Οχι αστεία.

Πως μπορεί ν' αλλάξει η κατάσταση για τον προπονητή που θα την κάνει; Μόνο εάν κάνει μεγάλο διπλό (ουπς μου ξέφυγε). Εάν γίνει αυτό, τότε θα μείνει στον πάγκο. Βέβαια θα έχει πρόβλημα ο συνάδελφός του τον οποίο θα νικήσει. Ελάτε τώρα. Βοήθησα παααρα πολύ.

Σας έδωσα αρκετά στοιχεία πάντως. Στα σχόλια θα δω πόσο ψαγμένοι αναγνώστες είστε.

Επίσης ακολουθείστε με και στο twitter στο @InspectorGazzet γιατί θ' αρχίσω να πυροβολώ κι από εκεί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet