Η Παιανία και το... βύσμα

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Η Παιανία και το... βύσμα

bet365

Ο Inspector Gazzet άκουσε θέμα για τον Παναθηναϊκό και ετοιμάζεται να βγάλει στην φόρα ποδοσφαιριστή που παίζει με... μέσο!

Από το Βέλγιο σας γράφω σήμερα Gazzettoπαιδα γι' αυτό και καθυστέρησα λόγω της διαφοράς ώρας. Πήγα να δω από κοντά την μάχη του Καρέλη με τον Νίνη. Με δικαίωσαν τα μαγκάκια. Αμφότεροι σκόραραν με αποτέλεσμα να βλέπω τους σκάουτερ άλλων συλλόγων να σημειώνουν τα συγκεκριμένα ονόματα. Σούπερ οι Ελληνες στο Βέλγιο. Θα σας πω άλλη φορά γι' αυτούς.

Εμαθα πως στις σουίτες της Τούμπας σήμερα επιβεβαιώθηκα για τα όσα έγραψα χθες. Οσοι κοίταξαν στις VIP θα τους ήρθε φωτογραφία το κείμενό μου. Με ποιον ήταν πριν το παιχνίδι στην σουίτα ο Ζήσης Βρύζας; Σωστά μαντέψατε με τον Γιάννη Γιαννούλη. Και ποιος προστέθηκε στην παρέα τους μετά το ημίχρονο; Μπράβο! Ο Γιώργος Τζαβέλλας. Θα επιστρέψω στο θέμα όταν οριστικοποιηθεί.

Για σήμερα σας είχα προαναγγείλει μια συμφωνία. Το ότι οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού θα μετακομίσουν στην Παιανία δεν είναι είδηση. Είναι γνωστό έχει γραφτεί. Ομως το αυτάκι μου άκουσε πως ο «Καπετάνιος» θα συμφωνήσει (κάποιος μου είπε ότι έχει συμφωνήσει ήδη) με τον Γιάννη Αλαφούζο ώστε να μετακομίσει όλη η ομάδα στην Παιανία. Δεν πρόλαβα να το «δέσω» το θέμα. Κρατάω τις επιφυλάξεις μου γιατί στο Κορωπί γίνονται εργασίες (ώστε να βελτιωθεί το προπονητικό κέντρο)...

Ομως η ίδια πηγή μου είπε πως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι ο άνθρωπος που μιλάει συνέχεια γι' αυτό το θέμα. Είχε εντυπωσιαστεί και ο ίδιος όταν ήταν ποδοσφαιριστής στον Παναθηναϊκό από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και το λέει συνέχεια στον Γιάννη Αλαφούζο. Και όχι μόνο για τις ακαδημίες.

Αφήστε που μαθαίνω ότι το προπονητικό τιμ γκρινιάζει λιγάκι για τις εγκαταστάσεις στο Κορωπί. Αυτός που μου το μετέφερε ήταν απόλυτος. «Οι Ιταλοί θέλουν για την πρώτη ομάδα δύο γήπεδα. Τώρα στο άλλο με χορτάρι γίνονται εργασίες. Οπότε έχουν ένα και αυτό με το πλαστικό χλοοτάπητα».

Αυτά για την Παιανία. Θα το ψάξω περισσότερο μόλις γυρίσω στην Αθήνα για να σας πω λεπτομέρειες. Εσας σας θέλω στο F5.

ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Θα σας αφήσω σήμερα με ένα πολύ ζουμερό θέμα. Εχει κυκλοφορήσει στην πιάτσα. Οι έχοντες γνώση θα το ξέρουν. Αλλά δεν έχει γραφτεί. Και πως να γραφτεί δηλαδή. Εγώ θα το φωτογραφίσω και θα κόψω αντιδράσεις.

Παίκτης Σούπερ Λίγκας παίζει με βύσμα τον... μπάμπα του! Προσέχτε. Δεν μιλάμε για μπαμπά-μάνατζερ. Ο συγκεκριμένος μπαμπάς λοιπόν είναι κολλητός του ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης ΠΑΕ. Δεν γνωρίζω (ακόμα τουλάχιστον) εάν παίζονται κι άλλα (οικονομικά) νταραβέρια μεταξύ τους αλλά ο μικρός (ο ποδοσφαιριστής) παίζει με τις πλάτες του μπαμπά. Και όταν δεν έπαιζε μετά από απόφαση του προπονητή, ο προπονητής την... έκανε!

Το εντυπωσιακό είναι πως ο μικρός έχει και ύφος. Πάντως και βασικός έγινε μετά την αλλαγή προπονητή και το κομμάτι του κάνει και στη Σούπερ Λίγκα λέει στις γκόμενες ότι παίζει. Εχει πρόγραμμα. Θα μου πείτε εάν παίζει με... μέσο δεν θα έχει και ύφος. Θα έχετε τα δίκια σας κι εσείς. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε. Γι' αυτό και σταμάτησα τις δουλειές εντός συνόρων κι έχω αφοσιωθεί με τα μεγάλα ψάρια του εξωτερικού...

Σας έδωσα αρκετά στοιχεία πάντως. Στα σχόλια θα δω πόσο ψαγμένοι αναγνώστες είστε.

Επίσης ακολουθείστε με και στο twitter στο @InspectorGazzet γιατί θ' αρχίσω να πυροβολώ κι από εκεί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet