Ιράν: Η... Οδύσσεια του Μουνίρ Ελ Χανταντί μέχρι να διαφύγει

Γιάννης Πολιάς
munir

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Μουνίρ Ελ Χανταντί κατάφερε να διαφύγει από το Ιράν με αυτοκίνητο μετά την ακύρωση όλων των πτήσεων στη χώρα.

Οι πολίτες του Ιράν ζουν δύσκολες ώρες, με τη χώρα να δέχεται επιθέσεις από ΗΠΑ και Ισραήλ, την ώρα που χιλιάδες ξένοι προσπαθούν να διαφύγουν στο εξωτερικό και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Μεταξύ αυτών, και ο Μουνίρ Ελ Χανταντί. Ο Μαροκινός επιθετικός αγωνίζεται εδώ και μερικούς μήνες στην Εστεγκλάλ και έζησε μια... Οδύσσεια μέχρι να καταφέρει να φτάσει οδικώς στην Τουρκία, όπως ανέφεραν πηγές από το περιβάλλον του στη Marca.

«Ήταν στο αεροπλάνο, έτοιμος να απογειωθεί μαζί με τον Ιβάν Σάντσεθ, όταν την τελευταία στιγμή ήρθε η διαταγή να βγουν όλοι έξω γιατί έγινε επίθεση», ανέφεραν αρχικά, εξηγώντας πως η διοίκηση της ομάδας του παρείχε οδηγό για να τον μεταφέρει στα σύνορα με την Τουρκία. «Ήταν τρελό. Τώρα είναι καλά, είναι ασφαλής», συνεχίζει το ρεπορτάζ, με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και της Σεβίλλης να μένει για 16 ώρες στο αυτοκίνητο το οποίο τον μετέφερε εκτός Ιράν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα