Ντάνι Άλβες: Σκέφτεται την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο, αν αθωωθεί

Newsroom
dani_alves

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Pais», ο Ντάνι Άλβες έχει αποφάσει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο σε περίπτωση που γίνει αποδεκτή η έφεση που έχει καταθέσει και αθωωθεί.

Ο Ντάνι Άλβες που πριν από λίγο καιρό καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκισης βρίσκεται αυτή τη στιγμή εκτός φυλακής, αφότου ένα περιοδικό από την Βραζιλία πλήρωσε την εγγύηση του 1 εκατ. ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος έχει ασκήσει έφεση στην ποινή που του έχει επιβληθεί συνεχίζοντας να εμμένει στην αθωότητά του ενώ το ίδιο έχει κάνει και ο Εισαγγελέας αλλά με στόχο την αύξηση της ποινής.

Αυτή τη στιγμή ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται σε αναμονή της απόφασης και σύμφωνα με την «El Pais» έχει ήδη αρχίσει να κάνει τα σχέδιά του σε περίπτωση που κριθεί αθώος. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής σκέφτεται μάλιστα σε περίπτωση που γλιτώσει την ποινή να επιστρέψει στον χώρο του ποδοσφάιρου, ώστε να μπορέσει να βγάζει τα προς το ζην.

Δεν είναι δεδομένο πως στην επιστροφή αυτή θα συνεχίσει να υπηρετεί το άθλημα από τον ρόλο του ποδοσφαιριστή, αφού θα μπορούσε αυτό να συμβεί και με κείνον να καταλαμβάνει κάποιο πόστο κάπου, κρεμώντας τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

 

Τελευταία Νέα