Ντάνι Άλβες: Καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκισης!

dani_alves

bet365

Την ποινή του Ντάνι Άλβες έκανε γνωστή η ισπανική εισαγγελία με τον Βραζιλιάνο να καταδικάζεται σε 4,5 χρόνια φυλάκισης. Διατηρεί το δικαίωμα έφεσης ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα.

Η μεγάλη απόφαση για τον Ντάνι Άλβες είναι γεγονός. Ο Βραζιλιάνος καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκισης από τις ισπανικές αρχές. Η δίκη του Βραζιλιάνου ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης, με την ισπανική εισαγγελία να ανακοινώνει την απόφαση της λίγο μετά τις 11:00 κρίνοντας ένοχο τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα για την σεξουαλική επίθεση σε βάρος μιας 23χρονης γυναίκας σε γνωστό κλαμπ στη Βαρκελώνη..

Ο Ντάνι Άλβες τιμωρήθηκε από την εισαγγελία της Ισπανίας σε 4,5 χρόνια φυλάκισης, με 150.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ για 9,5 χρόνια δεν θα μπορεί να έχει καμία επαφή με το θύμα. Παράλληλα, αφού ολοκληρώσει την ποινή του στη φυλακή, ο Άλβες θα είναι υπό παρακολούθηση από τις ισπανικές αρχές για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του Άλβες καθώς ο Βραζιλιάνος έχει δικαίωμα έφεσης στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καταλονίας μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο Βραζιλιάνος επιβεβαίωσε στο παρελθόν ότι είχε σεξουαλική επαφή με μια γυναίκα στην τουαλέτα του νυχτερινού κέντρου, ωστόσο επέμεινε ότι ήταν συναινετικό, τονίζοντας για ακόμη μια φορά ότι δεν επιτέθηκε στο φερόμενο θύμα.

Η 23χρονη ωστόσο έχει αποκαλύψει ουκ ολίγες φορές όσα έγιναν εκείνο το βράδυ στο νυχτερινό μαγαζί, έχοντας συγκλονίσει με τις μαρτυρίες της.

«Με πλησίασε και μου είπε, δεν ξέρεις ποιος είμαι; Θυμάμαι ότι πήρε το χέρι μου και το έβαλε στα γεννητικά μου όργανα. Άρχισα να φοβάμαι πολύ και σκέφτηκα: Κι αν μου βάλει κάτι στο ποτό; Κι αν κάνει κάτι στον φίλο μου; Σκέφτηκα τα πάντα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Μου έκανε μια χειρονομία και τότε ήταν που είπα στον ξάδερφό μου, δεν ξέρω αν θα πάω. Ποτέ δεν ήξερα πού πήγαινε. Θυμάμαι ότι πήγα εκεί που ήταν.

Θυμάμαι ότι μου σήκωσε το φόρεμα και με έβαλε να κάτσω πάνω του. Θυμάμαι ότι του είπα Δεν μπορώ, δεν μπορώ, πρέπει να φύγω, δεν 'θέλω', και άρχισε να λέει πολλά πράγματα. Όταν αργότερα με έβαλε στο έδαφος, θυμάμαι ότι ήμουν σε σοκ, δεν ήξερα τι να κάνω εκεί.

Ξέρω ότι δεν με έπιασε απλά από τα μαλλιά και με έκανε να γονατίσω μπροστά του. Εκείνη τη στιγμή είδα ένα τατουάζ σαν τόξο και έιπα αυτός ο τύπος θα με πληγώσει πολύ. Μπήκα μέσα εκείνη τη στιγμή, είχα φοβηθεί πολύ. Το πρόσωπο, το τατουάζ... και μέχρι σήμερα είναι σκηνές που μου έρχονται πολύ»

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα