ΗΠΑ: Κατέκτησαν το Nations League , νικώντας με 2-0 το Μεξικό του Πινέδα (vids)

Newsroom
Το Μεξικό του Πινέδα έχασε με 2-0 στο τελικό του Nations League του CONCACAF από τις ΗΠΑ

bet365

ΟΙ ΗΠΑ επικράτησαν με 2-0 του Μεξικού του Ορμπελίν Πινέδα και κατέκτησαν το Nations League της CONCACAF.

Δεν ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι υποχρεώσεις του Ορμπελίν Πινέδα με την εθνική του Μεξικού στο «παράθυρο» αυτό των εθνικών ομάδων, αφού οι «Ελ Τρι» ηττήθηκαν με 2-0 στον τελικό του Nations League του CONCACAF από τις ΗΠΑ και απώλεσαν τον τίτλο.

Κάπως έτσι οι Αμερικανοί έκαναν το 3/3 από τότε που ξεκίνησε η διοργάνωση, με το Μεξικό να βρίσκεται για δεύτερη φορά στον τελικό, αλλά να μην καταφέρνει πάλι να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Ορμπελίν Πινέδα πέρασε ως αλλαγή, στο παιχνίδι που έγινε τα ξημερώματα, στο 65ο λεπτό παίρνοντας την θέση του Σάντσες, δύο λεπτά αφότου ο Ρέινα είχε κάνει το 2-0 (το πρώτο γκολ σημείωσε ο Άνταμς στο 45'), όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την ήττα. Μάλιστα, αυτό ήταν το έβδομο σερί παιχνίδι που το Μεξικό δεν κερδίζει τις ΗΠΑ, το μεγαλύτερο στην ιστορία των αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων σύμφωνα με την OPTA.

Με την εμφάνιση αυτή ο 28χρονος επιθετικός μέσος της ΑΕΚ έφτασε τις 65 με το εθνόσημο, με το οποίο έχει και εννιά γκολ, το τελευταίο από τα οποία πέτυχε με υπέροχο τρόπο πριν λίγες μέρες.

Να σημειωθεί βέβαια πως τόσο το Μεξικό όσο και οι άλλες τρεις ομάδες που έφτασαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, δηλαδή οι ΗΠΑ, ο Παναμάς και η Τζαμάικα κλείδωσαν την συμμετοχή τους στο Copa America που θα γίνει το καλοκαίρι.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα