Εγγυήσεις και εκπλήξεις: Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στην Ευρώπη!

Νίκος Κικίδης
Μπαπέ

bet365

Η «L' Equipe» αποκάλυψε τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη, με τον Κιλιάν Μπαπέ να έχει... ξεφύγει σε μισθολογικά πλαίσια.

Τα εκατομμύρια... βροχή, όσα πρέπει για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους! Η «L΄Εquipe» αποκάλυψε τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη για τη φετινή περίοδο, με ονόματα - δεδομένα αλλά και εκπλήξεις να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν θα μπορούσε να λείπει από την κορυφή με μηνιαίο μισθό που αγγίζει τα έξι εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Κέιν ακολουθεί μετά τη μεταγραφή του στη Μπάγερν, όμως από εκεί και πέρα κυριαρχεί η... Premier League.

Με εξαίρεση δυο μεγάλες εκπλήξεις από τη La Liga (Αλάμπα, Λεβαντόφσκι) που έχουν «φάει» ονόματα όπως οι Βινίσιους, Μόντριτς, Μπέλινγκχαμ, Ντε Γιονγκ, η Αγγλία κάνει πλάκα στις πρώτες θέσεις με τις ομάδες του Μάντσεστερ να έχουν την τιμητική τους.

Κέβιν Ντε Μπρόινε και Έρλινγκ Χάαλαντ φιγουράρουν ως το δίπολο της Σίτι, η Γιουνάιτεντ απαντά με τους Κασεμίρο - Βαράν και η Λίβερπουλ μπαίνει... σφήνα χάρη στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε βίλα της Μυκόνου.

Αναλυτικά η σχετική λίστα με τους μηνιαίους μισθούς:

1. Κιλιάν Μπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν) - 6 εκατομμύρια ευρώ
2. Χάρι Κέιν (Μπάγερν Μονάχου) - 2,1 εκατ. ευρώ
3. Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι) - 2,02 εκατ. ευρώ
4. Έρλινγκ Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι) - 1,9 εκατ. ευρώ
5. Νταβίντ Αλάμπα (Ρεάλ Μαδρίτης) - 1,88 εκατ. ευρώ
6. Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Μπαρτσελόνα) - 1,87 εκατ. ευρώ
7. Κασεμίρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) - 1,77 εκατ. ευρώ
8. Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ) - 1,77 εκατ. ευρώ
9. Ράφαελ Βαράν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) - 1,72 εκατ. ευρώ

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα