Ρονάλντο: Διάλεξε ανάμεσα σε Μέσι και Κριστιάνο τον καλύτερο όλων των εποχών

Newsroom
Ρονάλντο

bet365

Η συζήτηση για το ποιος μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι αξίζει να θεωρείται ο καλύτερος παίκτης της γενιάς του κυριαρχεί στο ποδοσφαιρικό τοπίο τα τελευταία 15 χρόνια και το «Φαινόμενο» έδωσε τη δική του απάντηση.

Μιλώντας αποκλειστικά στη «Daily Mail» αυτό το Σαββατοκύριακο, ο δύο φορές νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρονάλντο Ναζάριο δεν είχε κανένα δισταγμό να επιλέξει τον Λιονέλ Μέσι όταν του ζητήθηκε να διαλέξει μεταξύ του Αργεντινού σταρ και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε «Μέσι ή Ρονάλντο;» και χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε, «Μέσι».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βραζιλιάνος υποστηρίζει τον pulga. Μιλώντας τον Οκτώβριο πριν από την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας, είπε ότι ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν άξιζε το βραβείο αφού οδήγησε την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2022. «Η Χρυσή Μπάλα πρέπει να πάει σε αυτόν [Λιονέλ Μέσι], χωρίιςς αμφιβολία», είπε τότε συγκεκριμένα. «Αυτό που έκανε ο Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν ξεχωριστό. Μου θύμισε τις καμπάνιες του Πελέ και του Μαραντόνα».

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι στην ίδια συνέντευξη, ο πρόεδρος πλεόν της Ρεάλ Βαγιαδολίδ στήριξε την Ισπανία ερωτηθείς για τον πιθανό νικητή του Euro 2024, και χαρακτήρισε τον Πάολο Μαλντίνι ως τον καλύτερο αμυντικό που έχει αντιμετωπίσει ποτέ στη λαμπρή καριέρα του.

Επιπλέον, εμφανίστηκε βέβαιος πως ο Μπαπέ θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα εφόσον υπογράψει στη Ρεάλ εμφανίστηκε ο Ρονάλντο, ο οποίος παράλληλα αποθέωσε τον Μπέλινγκχαμ για τα κατορθώματά του στη Μαδρίτη.

 

Τελευταία Νέα