Ρονάλντο: «Ο Μπαπέ θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα στη Ρεάλ, ο Μπέλινγκχαμ μου θυμίζει τον Ζιντάν»

Νίκος Κικίδης
mbappe_france_celebration

bet365

Βέβαιος πως ο Μπαπέ θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα εφόσον υπογράψει στη Ρεάλ εμφανίστηκε ο Ρονάλντο, ο οποίος παράλληλα αποθέωσε τον Μπέλινγκχαμ για τα κατορθώματά του στη Μαδρίτη.

Συνέντευξη στην αγγλική «Daily Mail» παραχώρησε ο Ρονάλντο, με τις απόψεις του γύρω από την τρέχουσα κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Κυρίως πιάτο στο μενού ωστόσο ήταν η πιθανή μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ στους Μερένγκες που θα έριχνε οριστικά τίτλους τέλους στο πολύκροτο σίριαλ, με τον Βραζιλιάνο να τονίζει πως εφόσον ο Γάλλος μετακομίσει στη Μαδρίτη θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα.

«Πρέπει να περιμένουν να γίνει επίσημο. Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι όχι, αλλά γίνεται λόγος για την παρουσία του στην Παρί. Στη Μαδρίτη όλοι είναι ενθουσιασμένοι με τον Μπαπέ. Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή για εκείνον και αν πάει στη Ρεάλ θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα.

Σίγουρα στη Μαδρίτη θα έχει μια ομάδα που θα τον υποστηρίζει στις αποφάσεις του, εντός κι εκτός γηπέδου. Θα τον προστατεύσουν. Αλλά νομίζω είχε μια πολύ καλή περίοδο στην Παρί» τόνισε αρχικά, προτού εγκωμιάσει τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ ο οποίος του θυμίζει έναν... πρώην του συμπαίκτη στην εποχή των Galacticos.

«Μου αρέσει έτσι όπως παίζει ο Μπέλινγκχαμ. Λατρεύω να τον βλέπω να αγωνίζεται και να τα πηγαίνει περίφημα στη Ρεάλ, σκοράροντας σχεδόν σε κάθε ματς. Πάντα πάει μπροστά. Έβλεπα κάποια παιχνίδια στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και τον παρατηρούσα.

Έμεινα έκπληκτος από την ποιότητά του. Η ταχύτητα με την οποία τρέχει προς την αντίπαλη περιοχή, μπορείς να δεις ότι θέλει να σκοράρει συνέχεια. Μου θυμίζει λίγο τον Ζιντάν λόγω της ποιότητάς του».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα