Τσάμπι Αλόνσο: «Να περιμένει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης», δηλώνει πρώην αξιωματούχος της Μπάγερ Λεβερκούζεν

Τσάμπι Αλόνσο

bet365

Ο πρώην γενικός διευθυντής της Μπάγερ Λεβερκούζεν Ράινερ Κάλμουντ, συμβουλεύει τον Τσάμπι Αλόνσο να παραμείνει στο σύλλογο και μετά να διαδεχτεί τον Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τσάμπι Αλόνσο διανύει ξέφρενη πορεία στο γερμανικό πρωτάθλημα οδηγώντας την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην κορυφή. Το όνομά του σαφώς και είνα από τα πιο «καυτά» που κυκλοφορούν όταν μια μεγάλη ομάδα θέλει άνθρωπο για τον πάγκο της ο Ισπανός βλέπει το όνομά του να συνδέεται με ανάλογα δημοσιεύματα.

Τελευταία δημοσιεύματα τον ήθελαν να αρνείται την Λίβερπουλ για την Μπάγερν Μονάχου, αλλά το Sport1 υποστηρίζει ότι περιμένει για να διαδεχτεί τον Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πρώην γενικός διευθυντής του συλλόγου από το Λεβερκούζεν, Ράινερ Κάλμουντ, υποστηρίζει ότι ο Αλόνσο θα πρέπει να μην βιαστεί και να παραμείνει στην ομάδα, μέχρι να αδειάσει ο χώρος στη Ρεάλ Μαδρίτης και να πάει εκεί.

«Ο Αλόνσο θα πρέπει να αντισταθεί στην επιθυμία να επιστρέψει βιαστικά στο Άνφιλντ, να διατηρήσει την εστίασή του στη συνεχίσει στο BayArena και να περιμένει την αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι από τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Όσο για το αν πιστεύει πως θα φύγει για τη Λίβερπουλ απάντησε:

«Δεν νομίζω ότι ο Αλόνσο θα το έκανε αυτό. Φυσικά είναι μια καλή επιλογή. Ο Αλόνσο κέρδισε το Champions League με τη Λίβερπουλ και το πρωτάθλημα τρεις φορές με την Μπάγερν. Πρέπει επίσης να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στη Ρεάλ Μαδρίτης - εάν ο Αντσελότι παραιτηθεί νωρίτερα. Δεν θα τον συμβούλευα απαραίτητα να πάει στη Λίβερπουλ ως διάδοχος του Κλοπ. Θα του πρότεινα να μείνει στη Λεβερκούζεν για άλλα δύο χρόνια και μετά ίσως αντικαταστήσει τον Αντσελότι».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα