Τσάμπι Αλόνσο: Τα λεφτά που ζητάει η Λεβερκούζεν από τους «μνηστήρες»

Τσάμπι Αλόνσο

bet365

Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι το πιο «hot» όνομα προπονητή στην ποδοσφαιρική αγορά και σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα που θα τον αποκτήσει θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο έχει «ξεφύγει» στην κορυφή της βαθμολογία της Bundesliga στο +10 από την Μπάγερν Μονάχου και δείχνει έτοιμη να γράψει ιστορία και να «σπάσει» το... κατεστημένο 11 χρόνων των Βαυαρών. Ο Ισπανός έχει κάνει τρομερή δουλειά στο πρώτο του project ως πρώτος προπονητής ανδρικής ομάδας και ήδη πολιορκείται από «γίγαντες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Όπως είναι γνωστό ο Ισπανός κόουτς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τόσο της Λίβερπουλ όσο και της Μπάγερν Μονάχου, ενώ ανά καιρούς έχει «συνδεθεί» με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα που θα κάνει δικός της τον Αλόνσο θα πρέπει να δώσει στη Λεβερκούζεν μια αποζημίωση της τάξης των 23 εκατομμυρίων ευρώ! Αυτό σημαίνει πως ο Ισπανός θα μπει στη ψηλά στη λίστα με τις πιο ακριβές «μεταγραφές» προπονητών, πίσω από τη «μετακίνηση» του Γιούλιαν Νάγκελσμαν από τη Λειψία στην Μπάγερν, η οποία είχε κοστίσει περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως η Λεβερκούζεν από την πλευρά της διαψεύδει τις επαφές με άλλες ομάδες για τον προπονητής της αλλά και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «fix» ποσό για την παραχώρηση του Ισπανού.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα