Σύζυγος Ντάνι Άλβες στη δίκη: «Εκείνη τη νύχτα επέστρεψε μεθυσμένος και μύριζε αλκοόλ»

Νίκος Κικίδης
Σύζυγος Ντάνι Άλβες στη δίκη: «Εκείνη τη νύχτα επέστρεψε μεθυσμένος και μύριζε αλκοόλ»

bet365

Νέα κατάθεση που «καίει» τον Ντάνι Άλβες για την υπόθεση βιασμού, με τη σύζυγο του Βραζιλιάνου να αποκαλύπτει πως εκείνη τη νύχτα γύρισε σπίτι μεθυσμένος με έντονη μυρωδιά αλκοόλ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Ντάνι Άλβες για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης εις βάρος 23χρονης κοπέλας σε νυχτερινό κλαμπ της Βαρκελώνης, με την κατάθεση του φερόμενου θύματος να συγκλονίζει.

Η νεαρή γυναίκα περιέγραψε την εφιαλτική νύχτα και την επίθεση που δέχθηκε από τον Βραζιλιάνο πρώην αμυντικό των Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως της άγγιξε τα οπίσθια και τα γεννητικά όργανα παρά τη θέλησή της.

Σειρά στις καταθέσεις που «καίουν» τον Βραζιλιάνο πήρε εκείνη της συζύγου του, Τζοάνα Σανθ, η οποία αποκάλυψε πως εκείνη τη νύχτα ο Άλβες επέστρεψε στο σπίτι μεθυσμένος και ζέχνοντας αλκοόλ.

«Γύρισε σπίτι πολύ μεθυσμένος και μύριζε αλκοόλ. Έπεσε πάνω στη ντουλάπα και μετά ξάπλωσε στο κρεβάτι. Δεν άξιζε να του μιλήσω όταν γύρισε, ήταν καλύτερο να το αφήσω για την επόμενη μέρα» ανάφερε αρχικά, προτού προσθέσει:

«Τον ρώτησα μέσω What΄s Up αν θα ερχόταν σπίτι για δείπνο και μου είπε όχι. Μετά δεν θυμάμαι. Το τελευταίο μήνυμα ήταν γύρω στις 11 το βράδυ». Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που κριθεί ένοχος χωρίς ελαφρυντικά, ο Ντάνι Άλβες κινδυνεύει με φυλάκιση έως και 12 ετών!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα