Ο Αχιλλέας Υφαντίδης στο ''12ο Goalkeeping Camp & Seminar'' της Athens Goalkeepers Academy

Newsroom
Ο Αχιλλέας Υφαντίδης στο Camp της Athens Goalkeepers Academy

bet365

Ο Αχιλλέας Υφαντίδης θα δώσει το παρών στο «12ο Goalkeeping Camp & Seminar» που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy το διάστημα 27-30 Ιουνίου, στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).

Παρών στο «12ο Goalkeeping Camp & Seminar», που διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy το διάστημα 27-30 Ιουνίου, στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), θα είναι ο Αχιλλέας Υφαντίδης.

Πρόκειται για έναν από τους πλέον έμπειρους ψυχολόγους - επικοινωνιολόγους, ο οποίος έχει μακρά διαδρομή στον χώρο του ποδοσφαίρου, όντας επιστημονικός συνεργάτης των Σχολών Προπονητών UEFA της ΕΠΟ, ενώ διατελεί και μέλος του κύριου διδακτικού προσωπικού της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Υφαντίδης θα διεξαγάγει ειδικό σεμινάριο προς τους συμμετέχοντες τερματοφύλακες και προπονητές, με θέμα: ''Ζώνη άνεσης. Ένας μεγάλος αντίπαλος του αθλητή και πώς να τον νικήσουμε''. Την παρουσίαση/ανάλυση θα μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα και οι γονείς των νεαρών αθλητών.

Το σεμινάριο θα γίνει στο ξεκίνημα της δεύτερης ημέρας του Camp (28/6), στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ΣΕΦ. Στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί και όλο το υπόλοιπο θεωρητικό σκέλος του εκπαιδευτικού προγράμματος κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σημαντικότερο ετήσιο ραντεβού για νεαρούς τερματοφύλακες και προπονητές τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, αλλά και την ευρύτερη δραστηριότητα της Athens Goalkeepers Academy, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα της Σχολής agatraining.com.

Χορηγοί Επικοινωνίας του ''12ου Goalkeeping Camp & Seminar'' είναι το gazzetta.gr και η Nova.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα