12ο Goalkeeping Camp & Seminar: Τρεις σημαντικοί Ευρωπαίοι προπονητές τερματοφυλάκων στην Ελλάδα – Online εγγραφές

Newsroom
eeye
Με το βλέμμα στραμμένο σταθερά στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και σε συνεργασία με ορισμένους από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων της Ηπείρου, η Athens Goalkeepers Academy (AGA) κάνει για ακόμη μία χρονιά τη διαφορά, φέρνοντας στην Ελλάδα τεχνογνωσία πολύ υψηλού ποδοσφαιρικού επιπέδου.

Τρεις κορυφαίοι προπονητές τερματοφυλάκων από την Ισπανία και τη Γερμανία θα είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι στο ‘‘12ο Goalkeeping Camp & Seminar’’ by AGA, που θα διεξαχθεί το διάστημα 27-30 Ιουνίου 2023, στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).

Το πρόγραμμα του No1 ετήσιου ραντεβού για goalkeepers και GK Coaches στη χώρα μας θα περιλαμβάνει:

• Εκπαίδευση τερματοφυλάκων και προπονητών

• Αξιολόγηση τερματοφυλάκων για δοκιμαστικά στο εξωτερικό

• Καθημερινά σεμινάρια

Ο José Sambade, πρώην GK Coach σε Εθνική Ισπανίας, Μονακό, Φούλαμ, Λα Κορούνια, Μπεσίκτας, ο Pascal Formann, νυν προπονητής τερματοφυλάκων της Βόλφσμπουργκ και ο Arturo González της Σεβίλλης θα εκπαιδεύσουν τερματοφύλακες 9-19 ετών και προπονητές μέσα από καθημερινές προπονήσεις και σεμινάρια, ενώ θα αξιολογήσουν τους goalkeepers με σκοπό στο άμεσο μέλλον να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για δοκιμαστικά σε μεγάλους συλλόγους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία 9 χρόνια η AGA έχει πραγματοποιήσει 17 εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό, με περισσότερους από 260 τερματοφύλακες από όλη την Ελλάδα και άλλες χώρες, οι οποίοι έχουν αξιολογηθεί από ομάδες όπως οι Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Ρέιντζερς, Τζένοα, Ουτρέχτη, Φίτεσε και άλλες.

Οι τρεις προπονητές, μαζί με την επιστημονική ομάδα της AGA, θα αποκαλύψουν όλα τα προπονητικά και επιστημονικά tips για τον πλέον σύγχρονο τρόπο δουλειάς γύρω από τη θέση του τερματοφύλακα.

Μεταξύ των αθλητών οι οποίοι θα πάρουν μέρος θα είναι οι αξιολογημένοι goalkeepers των Σχολών – μελών του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων, το οποίο ίδρυσε η Athens Goalkeepers Academy τον Ιανουάριο του 2021: GK Goalkeeper Academy (Χανιά), Goalkeeper School Academy (Ηλεία), Rizos Goalkeeper Academy (Καβάλα), Argolida Goalkeepers School (Ναύπλιο).

Πληροφορίες και εγγραφές

Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Κυριακή 18 Ιουνίου! Συμμετοχή στο ''12ο Goalkeeping Camp & Seminar'' μπορούν να δηλώσουν τερματοφύλακες και προπονητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανεξάρτητα από το αν προπονούνται καθημερινά με την Athens Goalkeepers Academy ή με κάποια από τις Σχολές μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Κάντε άμεσα και εύκολα την εγγραφή σας στο ‘‘12ο Goalkeeping Camp & Seminar’’ με ένα κλικ ΕΔΩ!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με την Athens Goalkeepers Academy, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής:

  • Τηλεφωνικώς ή μέσω WhatsApp και Viber: (+30) 6939594325 (κ. Χρήστος Λάμπρου – Επικεφαλής AGA)
  • E-mail στο [email protected] ή στο [email protected]
  • Με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Athens Goalkeepers Academy σε Facebook και Instagram
  • Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα της AGA μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της Σχολής: agatraining.com

Χορηγοί Επικοινωνίας του ''12ου Goalkeeping Camp & Seminar'' είναι το gazzetta.gr και τα κανάλια Novasports.

 

Τελευταία Νέα