Ντι Μαρία: Η Μπενφίκα προσπαθεί για τη μεγάλη επιστροφή του

Ονειρεύεται την επιστροφή του Ντι Μαρία η Μπενφίκα

bet365

Έτοιμη να καταβάλει κάθε προσπάθεια για να φέρει πίσω στη Λισαβόνα τον Άνχελ Ντι Μαρία είναι η Μπενφίκα, καθώς ο Αργεντινός εξτρέμ δύσκολα θα ανανεώσει με τη Γιουβέντους.

Η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου κινείται ακόμη σε ρυθμούς φιέστας για το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, αλλά ήδη κυκλοφορούν τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια και ένα εξ αυτών αφορά με μια μεγάλη επιστροφή.

Ο λόγος για τον Άνχελ Ντι Μαρία, το πιθανότατα κορυφαίο ποδοσφαιρικό «προϊόν» που εξήγαγε στον 21ο αιώνα, τον οποίο και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η διοίκηση των Αετών θέλει να κάνει και πάλι κάτοικο Λισαβόνας.

Τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Γιουβέντους όταν και μένει ελεύθερος πληθαίνουν και οι Λουζιτανοί είναι έτοιμοι να προσπαθήσουν να τον πείσουν για μια ενδεχόμενη επιστροφή στο «Ντα Λουζ», εκεί που άρχισαν όλα.

Η περίπτωσή του, ωστόσo, μόνο εύκολο δεν χαρακτηρίζεται, αφού εκτός από το υψηλό κασέ του (περίπου 7,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο) η Μπενφίκα θα συναντήσει και ανταγωνισμό. Ήδη έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους ομάδες από τη Σαουδική Αραβία, αν και ο 35χρονος έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Ευρώπη.

Σημειώνεται ότι φέτος ο Ντι Μαρία έχει οκτώ γκολ και επτά ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Κατά την πρώτη του θητεία με τους Αετούς από το 2007 ως το 2010 κατέγραψε 15 γκολ και 28 ασίστ σε 121 συμμετοχές.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα