Ρίβερ - Μπόκα: Η απίστευτη σύρραξη μεταξύ παικτών και σταφ στο φινάλε (vid)

Απίστευτη σύρραξη στο Ρίβερ-Μπόκα

bet365

Ο Μπόρχα έγραψε το 1-0 για τη Ρίβερ στις καθυστερήσεις και ακολούθησε... χαμός, με τους παίκτες και τα σταφ των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια και το αποτέλεσμα της σύρραξης να είναι επτά αποβολές.

Η Ρίβερ Πλέιτ αναδείχθηκε νικήτρια στο Superclasico κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς (1-0), ένα ντέρμπι για γερά νεύρα που τα είχε όλα και ολοκληρώθηκε επεισοδιακά.

Το πέναλτι που κέρδισε ο Σολάρι στο 90' και μετέτρεψε σε γκολ ο Μπόρχα στις καθυστερήσεις ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει τη «βόμβα» μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στιγμές αργότερα την ώρα που η εξέδρα ακόμα πανηγύριζε, παίκτες και σταφ των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια και τα πράγματα ξέφυγαν.

Η «μάζα» που σχηματίστηκε από όλους όσοι ενεπλάκησαν περιφερόταν από άκρη σε άκρη στο χορτάρι για περίπου δύο λεπτά κι εκτός από τις διαρκείς αψιμαχίες, σημειώθηκαν και χτυπήματα, όπως του αναπληρωματικού της Ρίβερ, Ελίας Γκόμες που έριξε χαστούκι στο πρόσωπο του Μερεντιέλ της Μπόκα, ο οποίος ανταπέδωσε προκαλώντας νέα... εστία επεισοδίων.

Το φινάλε της σύρραξης βρήκε τον διαιτητή Ερέρα να μοιράζει κόκκινες κάρτες, αφήνοντας τη Ρίβερ με δέκα παίκτες και την Μπόκα με οκτώ! Συνολικά σημειώθηκαν επτά αποβολές (!): από τους Μιγιονάριος αποβλήθηκε ο Παλαβεσίνο και οι Γκόμες-Σεντούριον (στον πάγκο) κι από τους Σενέισες οι Μερεντιέλ, Βαλεντίνι, Φερνάντες καθώς και ο προπονητής της ομάδας, Χόρχε Αλμιρόν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα