Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι Σαουδάραβες ζητούν την απέλασή του μετά την άσεμνη χειρονομία

Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι Σαουδάραβες ζητούν την απέλασή του μετά την άσεμνη χειρονομία

Σε μπελάδες ο Κριστιάνο μετά την άσεμνη χειρονομία του

bet365

Το βίντεο που δείχνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πιάνει τα γεννητικά του όργανα μπροστά στους οπαδούς της Αλ Χιλάλ έχει διχάσει τη σαουδαραβική κοινωνία, μέρος της οποίας κάνει λόγο για χειρονομία που συνιστά έγκλημα και ζητάει την απέλασή του!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στη Σαουδική Αραβία το βίντεο που δείχνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να απαντά στους οπαδούς της Αλ Χιλάλ που φώναζαν «Μέσι, Μέσι» πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει διχάσει την κοινή γνώμη της χώρας και η πλευρά που τον καταδικάζει γίνεται ολοένα και ισχυρότερη, ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία!

Η επίμαχη ενέργεια του CR7 στο αραβικό κράτος ισοδυναμεί με έγκλημα δημόσιας προσβολής και δεν είναι λίγοι όσοι απαιτούν την εφαρμογή του νόμου για τον 38χρονο σούπερ σταρ.

Τι προβλέπει αυτός; Σύλληψη και απέλαση από τη χώρα από τη στιγμή που το έγκλημα διαπράττεται από αλλοδαπό, όπως ανακοίνωσε ένας εκ των υπερασπιστών της καταδίκης του Κριστιάνο, ο Ναούμ μπιν Αχμέντ, ο οποίος εκτός από δικηγόρος διατελεί και ως σύμβουλος των Ηνωμένων Εθνών και δήλωσε πως θα καταθέσει επίσημο αίτημα απέλασης στο Υπουργείο Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας!

Εν μέσω της κατακραυγής και της πόλωσης που επικρατεί, η Αλ Νασρ αντέδρασε και υποστηρίζει πως ο Κριστιάνο δεν προέβη σε άσεμνη χειρονομία, αλλά τη στιγμή εκείνη αντιμετώπιζε έναν τραυματισμό που δέχθηκε στην ευαίσθητη περιοχή του.

«Ο Ρονάλντο είναι τραυματίας. Μια μονομαχία με τον Γκουστάβο Κουεγιάρ της Αλ Χιλάλ άρχισε με ένα χτύπημα στην ευαίσθητη περιοχή. Αυτό είναι επιβεβαιωμένο. Οι φίλαθλοι μπορούν να πιστεύουν ό,τι θέλουν», δήλωσε η διοίκηση του κλαμπ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα