Ιντερνασιονάλ - Κάσιας: Καρέ-καρέ το άγριο «ξύλο» μεταξύ παικτών και οπαδών (vid)

Ιντερνασιονάλ - Κάσιας: Καρέ-καρέ το άγριο «ξύλο» μεταξύ παικτών και οπαδών (vid)

Απίθανο ξύλο μεταξύ παικτών και εισβολή οπαδών στο ματς της Ιντερνασιονάλ του Μολέντο

bet365

Οι παίκτες της Ιντερνασιονάλ και της Κάσιας στη Βραζιλία επιδόθηκαν σε άγριο «ξύλο» μετά το τέλος του μεταξύ τους αγώνα κι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ήταν και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Μολέντο.

Κυνηγητό, μπουνιές, κλωτσιές. Από όλα είχε το «μενού» στα σοβαρά επεισόδια που προκλήθηκαν μετά το Ιντερνασιονάλ-Κάσιας στη Βραζιλία, ακόμα και επίθεση σε ποδοσφαιριστή από εισβολέα οπαδό που κρατούσε ένα κοριτσάκι στην αγκαλιά του.

Ο ημιτελικός για το Campeonato Paulista της πολιτείας Ρίο Γκράντε Ντο Σουλ εξελίχθηκε σε παρωδία, με τους παίκτες των δύο ομάδων να παίζουν ξύλο στο φινάλε έπειτα από τη διαδικασία των πέναλτι που κρίθηκε υπέρ των φιλοξενούμενων.

Όλα άρχισαν μετά την εκτέλεση του νικητήριου πέναλτι από τον σέντερ φορ της Κάσιας, Γουέσλεϊ, ο οποίος το πανηγύρισε προκλητικά, δείχνοντας τα αυτιά του στην εξέδρα των Κολοράντο. Αμέσως, οι παίκτες της Ιντερνασιονάλ εξαγριώθηκαν και καταφέρθηκαν εναντίον του Βραζιλιάνου στράικερ, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το επεισόδιο να πάρει μεγάλη έκταση και να συμμετάσχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στις αψιμαχίες.

Πρωταγωνιστής στο περιστατικό ήταν και ο άλλοτε στόπερ του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος μπήκε στην... πρώτη γραμμή και μεταξύ άλλων σώριασε έναν από τους αντιπάλους του που έσπευσε να πανηγυρίσει μπροστά στις εξέδρες.

 

Τελευταία Νέα