Βραζιλία: Οπαδός της Ιντερνασιονάλ εισέβαλε με ένα κοριτσάκι στην αγκαλιά του και κλώτσησε παίκτη των αντιπάλων (vid)

Οπαδός της Ιντερνασιονάλ εισέβαλε και κλώτσησε παίκτη κρατώντας ένα κοριτσάκι στην αγκαλιά του

bet365

Σοβαρά έκτροπα στιγμάτισαν το ματς της Ιντερνασιονάλ κόντρα στην Κάσιας για το πολιτειακό πρωτάθλημα της Ρίο Γκράντε ντο Σουλ στη Βραζιλία, με οπαδούς να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο κι έναν εξ αυτών να επιτίθεται σε παίκτη κρατώντας ένα κοριτσάκι στην αγκαλιά του!

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στη Βραζιλία και το παιχνίδι της Ιντερνασιονάλ με την Κάσιας για το πρωτάθλημα της πολιτείας Ρίο Γκράντε ντο Σουλ.

Μετά από ένα αρκετά έντονο παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, επικράτησε πρωτοφανής σύγχυση στο φινάλε μεταξύ παικτών των δύο ομάδων αλλά και οπαδών των γηπεδούχων, οι οποίοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και πρωταγωνίστησαν σε αψιμαχίες.

Το πλέον σοκαριστικό στιγμιότυπο παρ' όλα αυτά αφορά έναν οπαδό ο οποίος επιτέθηκε με κλωτσιά στον παίκτη της Κάσιας, Ντουντού Μαντάι καθώς και σε έναν καμεραμάν του τηλεοπτικού συνεργείου, κι όλα αυτά κρατώντας στην αγκαλιά του ένα μικρό κοριτσάκι!

Τα πνεύματα οξύνθηκαν συγκεκριμένα μετά το νικητήριο πέναλτι του στράικερ, Γουέσλεϊ, ο οποίος στάθηκε προκλητικά δείχνοντας τα αυτιά του μπροστά στην εξέδρα των Κολοράντος. Και δεν ήθελε... πολύ για να ξεφύγει παντελώς η κατάσταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα