Βέλλιος: Αναδείχθηκε MVP του τρίτου γύρου στην Β΄κατηγορία Ολλανδίας (vid)

Newsroom
Βέλλιος: Αναδείχθηκε MVP του τρίτου γύρου στην Β΄κατηγορία Ολλανδίας (vid)

bet365

Ακόμα μια διάκριση για τον Απόστολο Βέλλιο, ο οποίος τιμήθηκε με το βραβείο του MVP του τρίτου γύρου στην Β΄κατηγορία Ολλανδίας.

Μια από τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του διανύει ο Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος έχει ήδη προλάβει να πετύχει 11 γκολ με τη φανέλα της Τσβόλε στα ολλανδικά γήπεδα.

Τα τέσσερα γκολ που πέτυχε μάλιστα απέναντι στην Ντεν Μπος έκαναν ιδιαίτερο γκελ στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος τον έκανε σύνθημα στα χείλη του για το υπόλοιπο του αγώνα.

Και με τον ίδιο να κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Τσβόλε, αναμενόμενα ήρθε ο καιρός για να τιμηθεί με ακόμα μια διάκριση.

Όπως έγινε γνωστό, ο Έλληνας επιθετικός αναδείχθηκε ως MVP για τον τρίτο γύρο στη Β΄κατηγορία Ολλανδίας (το πρωτάθλημα έχει τέσσερις γύρους), παραλαμβάνοντας το σχετικό βραβείο για τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα