Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ «θυσίασε» τον Αμπουμπακάρ για να τον δηλώσει

Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ «θυσίασε» τον Αμπουμπακάρ για να τον δηλώσει

Βασίλης Μπαλατσός
Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ «θυσίασε» τον Αμπουμπακάρ για να τον δηλώσει

bet365

Σύμφωνα με το RMC η Αλ Νασρ «τελείωσε» τον Βινσέντ Αμπουμπακάρ για να μπορέσει να δηλώσει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Στις 22 Γενάρη αναμένεται το επίσημο ντεμπούτο του CR7.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός από την ποινή που «κουβαλούσε» από την Αγγλία δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγω των εννέα ξένων που διαθέτει στο ρόστερ της η Αλ Νασρ, όμως πλέον αυτό το πρόβλήμα φαίνεται πως λύθηκε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του RMC οι Σαουδάραβες έλυσαν το συμβόλαιο του Βινσέντ Αμπουμπακάρ και πλέον μπορούν να δηλώσουν στο πρωτάθλημα τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι δυο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει με τον διεθνή Καμερουνέζο φορ να παίρνει όλη την αποζημίωση που δικαιούταν. Ο 30χρονος επιθετικός πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει το νέο σταθμό της καριέρας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον έχει στη λίστα της ως αναπληρωματικό στράικερ, μαζί με τον Βουτ Βέγκχορστ.

Ο CR7 έχει ακόμα τιμωρία μιας αγωνιστικής, όμως από τη στιγμή που λύθηκε το θέμα των ξένων ποδοσφαιριστών της Αλ Νασρ θα μπορεί να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα στις 22 Ιανουαρίου στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αλ Ιτιφάκ.

 

Τελευταία Νέα