ΓεροΓιοβάισα: Τέλος στην... κατρακύλα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Τέλος στην... κατρακύλα!

bet365

Τα φαβορί επέστρεψαν σπίτι τους και η διοργάνωση πήρε... φωτιά! Πάμε να σώσουμε την κατάσταση με πρόκριση της Αργεντινής!

Προημιτελικά του... τρόμου σύντροφοι, τέτοιο πράγμα δεν ξανάδα! Που ήταν αυτή η πολυδιαφημισμένη Βραζιλία του Τίτε, που ήταν ο Κριστιάνο και οι Ίβηρες, που χάθηκε η Αργεντινή μετά το 70'; Ακόμα ψάχνω να βρω τον Μπαπέ κόντρα στην Αγγλία. Δεν θα κρυφτώ, ποτέ δεν το έκανα... Κύριοι σύντροφοι, εκτός από τη Γαλλία, όλα τα άλλα πήγαν στο γκρεμό. Κι όμως είμαι ακόμα εδώ... Αργεντινή - Κροατία και θα παίξω μεγάλη μπάλα.

Αυτή είναι η τρίτη αναμέτρηση μεταξύ Αργεντινής και Κροατίας σε Παγκόσμιο Κύπελλο και πρώτη στα νοκ άουτ. Η Αργεντινή νίκησε 1-0 το 1998, πριν από τη νίκη της Κροατίας με 3-0 το 2018 στη Ρωσία. Να σας πω την αλήθεια, δε χάνει η Αργεντινή, η βαλίτσα της «Χρβάτσκα» τράβηξε μακριά και όλα τα ωραία κάποτε σταματούν. Δε λέω πως δεν είναι μεγάλη ομάδα, αλλά η Αλμπισελέστε είναι μεγαλύτερη! Πρόκριση της παρέας του Μέσι στο 1.40!

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στα πρόθυρα ενός δεύτερου διαδοχικού τελικού, η Κροατία δεν έχει σκοράρει πρώτη σε κανένα από τα τελευταία εννέα παιχνίδια της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ισλανδίας στους ομίλους του 2018. Να μη σκοράρουν και οι δυο ομάδες είναι στο 1.61.

Ο Μέσι θα πιάσει τον Λόταρ Ματέους στην πρώτη θέση των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες συμμετοχές σε Παγκόσμιο Κύπελλο (25). Βλέπω να συνοδεύεται αυτό το ρεκόρ με γκολ, σημείο που προσφέρεται στο 2.30!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα