Ντιαλό: Αφέθηκε ελεύθερη, αλλά τέθηκε υπό δικαστική εποπτεία

Ντιαλό: Αφέθηκε ελεύθερη, αλλά τέθηκε υπό δικαστική εποπτεία

Newsroom
Ντιαλό: Αφέθηκε ελεύθερη, αλλά τέθηκε υπό δικαστική εποπτεία

bet365

Η Αμινάτα Ντιαλό αφέθηκε ελεύθερη την Τετάρτη (21/09) και τέθηκε υπό δικαστική εποπτεία σύμφωνα με το BFMTV.

Η 27χρονη Γαλλίδα ποδοσφαιρίστρια, που κατηγορείται για την οργάνωση της επίθεσης κατά της συμπαίκτριάς της Κχεΐρα Χαμραουί, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερη και να τεθεί υπό δικαστική εποπτεία μετά την ακρόαση από τον δικαστή.

Ο δικαστικός έλεγχος απαγορεύει στην αθλήτρια να φύγει από την χώρα, μάλιστα παρέδωσε το διαβατήριό της στην δικαιοσύνη. Ακόμη απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με την Κχεΐρα Χαμραουί, καθώς επίσης και με άλλες παίκτριες ή μέλη του σταφ της Παρί Σεν Ζερμέν που είναι ύποπτες/α. Τέλος, κλήθηκε να πληρώσει και μία εγγύηση 30 χιλ. ευρώ για να αφεθεί ελεύθερη.

Όταν οι κατηγορίες για την εγκληματική οργάνωση και την υπερβολική άσκηση βίας ανακοινώθηκαν, η Ντιαλό προσπάθησε να αναβάλλει την συζήτηση για να αποφύγη την προφυλάκισή της, την οποία ζήτησε ο εισαγγελέας των Βερσαλλιών.

Οι τέσσερις άλλοι ύποπτοι έχουν συλληφθεί. Οι δύο έχουν προφυλακιστεί και οι άλλοι δύο έχουν τεθεί υπό δικαστική εποπτεία. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, αυτοί οι τέσσερις εμπλέκουν την Ντιαλό στην υπόθεση και την περιγράφουν ως τον υποκινητή της συγκεκριμένης βίαιης ενέργειας. Απ' αυτούς τους τέσσερις άνδρες, οι τρεις έχουν αναγνωριστεί πως παρευρίσκονταν εκεί και δείχνουν να γνωρίζουν τον λόγο που προσλήφθηκαν για την δουλειά αυτή. Ο τέταρτος άνδρας παραδέχεται πως χτύπησε το θύμα.

Σήμερα (22/09) είναι προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για τους δικηγόρους της Αμινάτα Ντιαλό.

 

Τελευταία Νέα