Ντιαλό: Συνελήφθη εκ νέου η ποδοσφαιρίστρια της Παρί Σεν Ζερμέν

Ντιαλό: Συνελήφθη εκ νέου η ποδοσφαιρίστρια της Παρί Σεν Ζερμέν

Newsroom
Ντιαλό: Συνελήφθη εκ νέου η ποδοσφαιρίστρια της Παρί Σεν Ζερμέν

bet365

Η Αμινάτα Ντιαλό συνελήφθη ξανά και τέθηκε υπό κράτηση σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης στην πρώην συμπαίκτριά της στην Παρί Σεν Ζερμέν Κέιρα Χαμραουΐ.

Η ενημέρωση για την συγκεκριμένη είδηση ήρθε από επίσημη ανακοίνωση της γαλλικής δικαιοσύνης στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η Αμινάτα Ντιαλό, που δεν έχει βρει ακόμη ομάδα απ' όταν λύθηκε το συμβόλαιό της από την Παρί Σεν Ζερμέν συνελήθφη και τέθηκε εκ νέου υπό κράτηση.

Ο λόγος ήταν η υπόθεση της επίθεσης στην συμπαίκτρία της, Χαμραουΐ στον παριζιάνικο σύλλογο τον Νοέμβριο του 2021, την οποία είχαν βγάλει από το αυτοκίνητό της και την είχαν χτυπήσει με σιδερένιες ράβδους και η Ντιαλό θεωρείτο πως βρίσκεται πίσω από την επίθεση. Την πρώτη φορά είχε αφεθεί ελεύθερη χωρίς να της απαγγελθούν κατηγορίες. Μεσοβδόμαδα συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες για την υπόθεση αυτή στο πλαίσιο της ανοιχτής δικαστικής έρευνας που γίνεται για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης και την επιβαρυμένη βία. Η Αμινάτα Ντιαλό συνεχίζει να αρνείται πως έχει οποιαδήποτε σχέση με την επίθεση αυτή.

Όσον αφορά την στάση της Παρί Σεν Ζερμέν, αυτή τη στιγμή, μετά τη λύση της συμβολαίου της Ντιαλό, η Χαμραουΐ παραμένει στην ομάδα, αφού έχει συμβόλαιο, ωστόσο έχει τεθεί εκτός των υποχρεώσεων αυτής με τους λόγους να θεωρούνται πως είναι καθαρά αγωνιστικοί.

 

Τελευταία Νέα